به گزارش خبرنگار مهر، درپی انتشار اخباری درخصوص دیدار برخی از نمایندگان مجلس یا احمدی نژاد، فاطمه آلیا عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: رئیس جمهور روز گذشته با هیئتی از نمایندگان کنگره خلق چین دیدار و مذاکره داشته و قرار است در جلسه امروز بعدازظهر هیئت دولت نیز حضور یابد.
آلیا در عین حال گفت: احمدی نژاد طبق برنامه قبلی عصر امروز دیداری با سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خارجی دارد که چنانچه در آن برنامه حضور یابد ، به طور طبیعی امکان حضور در جلسه هیئت دولت را نخواهد داشت.
در همین حال احمدی بیغش یکی دیگر از اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس در گفتگو با مهر از لغو جلسه عصر امروز اعضای این فراکسیون با رئیس جمهور خبر داد .
پیش از این علی اصغر زارعی عضو دیگر فراکسیون انقلاب اسلامی به مهر گفته بود اعضای این فراکسیون برای گفتگو درباره وقایع اخیر در هیئت دولت به دیدار رئیس جمهور می روند.
نظر شما