به گزارش خبرنگار مهر در شهریار، روز پنجشنبه گردهمایی ایثارگران شهرداری شهریار با حضور کرمی مشاور استاندار در امور ایثارگران، اعضای شورای شهر، شهردار شهریار، معاونین شهرداری، ریاست بنیادشهید، فرمانده بسیج ادارات شهرستان و جمعی از ایثارگران شهرداری شهریار در فرهنگسرای امام علی (ع) شهرک وائین برگزارشد.
درابتدای این گردهمایی، شهردار شهریار ضمن خیرمقدم به حاضرین گفت: ما باید فکر و ایده و قدم های خودمان را در مسیر راه شهدا قرار دهیم.
سعید حسینی با تأکید بر اینکه همه ما مدیون امام و شهدا هستیم، تصریح کرد: اگر امروزهمه ما معتقدیم که شهدا چراغ هدایت همه هستند، پس باید در دفاع از آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی با این هدایت و نشانه ها حرکت کنیم.
وی درپایان سخنان خود ازاقدامات شهرداری شهریار به منظور تکریم ازخانواده های معظم شهدا و ایثارگران گزارش کاملی ارائه نمود که مهمترین آنها دیدارهای مردمی و نصب تصاویرشهدا در معابر شهری شهریار بود.
سپس عضو شورای شهر شهریار طی سخنانی اظهار داشت: عزیزان ایثارگر، سرمایه های این نظام هستند و امروز نفاق، جامعه ما را تهدید می کند و وظیفه ما دفاع و پشتیبانی از ولایت است.
محمدرضا امینی ادامه داد: کسب بصیرت دینی ازدیگر وظائف ما محسوب می شود و ما باید خانواده معظم شهدا و ایثارگران را تکریم کنیم.
وی درپایان سخنان خود افزود: درموقع جنگ، هیچ کس برای گرفتن امتیاز به جبهه نرفت و به جز شهادت به هیچ چیز فکر نمی کرد.
درادامه مراسم، مشاور استاندار تهران در امور ایثارگران، ضمن تقدیر از اقدامات شهرداری شهریار به منظور تکریم ازایثارگران، افزود: آرامش کنونی حاکم بر مرزهای کشورمان را ازبرکت خون شهدا و ایثارگران، جانبازان و آزادگان می دانیم و به مدیران ومسئولین شهرداری توصیه میکنم همواره با تکریم و حسن خلق، پیگیر خواسته ها و مطالبات این جاوید مردان دوران دفاع مقدس باشند.
کرمی گفت: این مراسم به منظور هماهنگی و دلجویی ازایثارگران تشکیل شده و باید با بررسی نیازهای اساسی، ایثارگران را در جهت رفع مشکلات کمک کنیم.
در پایان مراسم، توسط مشاور استاندارتهران در امور ایثارگران، از خدمات و اقدامات شهرداری، شهردار شهریار و مشاور سابق شهردار با اهدای لوح تقدیر شد.
نظر شما