پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۶:۲۱

در گفتگو با مهر مطرح شد:

واکنش هیئت رسانه ای عمان به سیاه نمایی علیه ایران

واکنش هیئت رسانه ای عمان به سیاه نمایی علیه ایران

اعضای هیئت رسانه ای عمان که به ایران سفر کرده اند با اشاره به سیاه نمایی ها علیه ایران بر انعکاس واقعی تحولات ایران تاکید کردند.

حامد صبوری مسئول فرهنگی سفارت ایران در عمان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفر هیئت رسانه ای عمان به ایران اظهار داشت: خبرنگاران و نمایندگان اصحاب رسانه عمان در ادامه سفر به جمهوری اسلامی ایران بعد از بازدید از جاذبه های گردشگری در تهران ، اصفهان، مشهد، رامسر و کلاردشت در تهران با برخی از مسئولان نیز دیدار و گفتگو کردند.

وی افزود: در دیدار این هیئت با دکتر حداد عادل مشاور عالی رهبر انقلاب و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بر گسترش روابط سیاسی و اقتصادی دو کشور تاکید شد و خبرنگاران عمانی خواستار روابط فرهنگی و تبادل توریست و ارتباطات خبری شدند.

در این دیدار حداد عادل نیز ضمن ارائه شرح وظایف فرهنگستان ادب فارسی روابط ایران و عمان را نمونه دانست.

حداد عادل در رابطه با فعالیت کمیسیون فرهنگی مجلس نیز گفت: تمام مصوبات فرهنگی مجلس ابتدا در کمیسیون فرهنگی حلاجی می شود و برای تصویب به صحن علنی می رود.

یکی از خبرنگاران عمانی در این دیدار اظهار داشت: آنچه در جمهوری اسلامی ایران دیدیم با آنچه که قبلا در این باره شنیده بودیم کاملا متفاوت است و ما متوجه شدیم بسیاری از اخبار ایران تحریف می شود و ایران دارای میراث قوی و قدرتمندی است و اگر به اینجا نمی آمدیم سیاه نمایی ها در ذهنمان می ماند و مطمئنا در بازگشت به کشور حقایقی را که اینجا دیدیم، منعکس می کنیم.

هیئت رسانه ای عمان همچنین با معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دیدار کردند و در این دیدار هیئت عمانی خواستار برقراری خط مستقیم هوایی بین تهران و مسقط شد.

صبوری مسئول فرهنگی سفارت ایران در عمان نیز در این دیدار از آمادگی سفارت ایران در عمان برای برگزاری هفته میراث فرهنگی در مسقط خبر داد.

این هیئت همچنین با بخش خصوصی جامعه هتلداران و آژانس های مسافرتی و جامعه تورگردانان گردشگری دیدار و گفتگو داشت.

کد خبر 1303207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha