پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۵۱

ترویج حجاب و عفاف در جامعه نیازمند فضاسازی است

ترویج حجاب و عفاف در جامعه نیازمند فضاسازی است

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان تزویج و گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه را نیازمند فضاسازی مناسب دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، حجت الاسلام مسعود صفی یاری شامگاه سه شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان، اظهار داشت: با توجه به هجمه همه جانبه دشمن، ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه نیازمند فضاسازی مناسب برای جلب مشارکت و همراهی مردم است.

وی عنوان کرد: یکی از راهکارهای اصلی برای رسیدن به نتیجه مطلوب در این حوزه جلب مشارکت و همراهی خانواده هاست و به همین دلیل باید ابتدا زمینه های بدحجابی و بی عفتی در سطح استان کردستان شناسایی و سپس نسبت به مقابله و برخورد جدی تر با این مقوله اقدام شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به لزوم توجه بیشتر به مقوله امنیت اخلاقی در این استان گفت: متاسفانه در حال حاضر مقوله ای به نام امنیت اخلاقی و اجرای آن در استان کردستان به بایگانی سپرده شده است که انتظار می رود شورای فرهنگ عمومی با جدیت بیشتری در این حوزه ورود پیدا کند.

وی خواستار رفع تضادهای رفتاری در حوزه های مختلف در استان کردستان شد و افزود: در بعضی از مسائل اقدامات و برنامه هایی اجرا می شود که نه تنها هم جهت با سیاستگذاری های اصولی نیست بلکه این گونه اقدامات در جهت عکس مسئله اصلی است که این روند به هیچ عنوان مورد انتظار نیست و باید نسبت به تجدیدنظر در آن اقدام شود.

حجت الاسلام صفی یاری بیان داشت: توزیع و عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی به صورت قاچاق در شهرهای مرزی استان کردستان یک تهدید جدی است و می طلبد که مسئولان و متولیان این بخش با تلاش و جدیت بیشتری با این مقوله مخرب و خطرناک به صورت عملی مقابله کنند.

وی در پایان خواستار تجمیع فعالیتهای فرهنگی دستگاه های دولتی در استان کردستان شد و خاطرنشان کرد: فعالیت تمامی دستگاه های دولتی متولی حوزه فرهنگ در استان باید هماهنگ و در چهارچوب برنامه ای از پیش تعیین شده باشد.

در این جلسه همچنین راهکارهای مختلف برای برخورد و مقابله با پدیده بدحجابی در استان کردستان مطرح و با بحث و بررسی های مختلف 22 بند مصوبه در این بخش به تصویب رسید.

کد خبر 1304457

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha