به گزارش خبرگزاری مهر؛ حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم، در جلسهای که صبح امروز به مناسبت روز معلم در سالن غدیر این سازمان برگزار گردید با اشاره به جایگاه بالای معلم در اسلام افزود: معلم نه تنها در بعد فکری و عقیدتی بلکه کلید واژه امنیت و اقتدار علمی کشور است.
وی سپس به منویات مقام معظم رهبری دربارهی اهمیتدادن به رفتار نیکو و حسنه در آموزش اشاره کرد و افزود: برای اینکه کلام معلم بر ذهن و دل دانشپژوه نشسته و تاثیرگذار باشد، باید با برخورد و رفتار نیکو اول بر دل و سپس بر ذهن دانشپژوهان نفوذ کرد.
رئیس سازمان عقیدتی - سیاسی ارتش درادامه تصریح کرد: اگر معلم به رسالتی که دارد خوب عمل کند، نه تنها به امنیت و اقتدار علمی کشور کمک کرده، بلکه با قابلیت علمی خود، سد محکمی در برابر تهدیدات نرم دشمنان ایجاد کرده است.
آل هاشم درپایان خاطرنشان کرد: معلمین ما باید به مسائل روز آگاه باشند تا بتوانند از کیان مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کرده و در تبیین مواضع دشمنان و روشنگری آگاهانه عمل کنند.
گفتنی است؛ در این جلسه از 43 نفر از اساتید، معلمین نمونه و پیشکسوت برتر در عرصهی آموزش سازمان عقیدتی - سیاسی ارتش و ادارات تابعه تجلیل به عمل آمد.
نظر شما