پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۷:۲۰

ویسکرمی:

50 درصد جویندگان کار در لرستان فاقد مهارت هستند

50 درصد جویندگان کار در لرستان فاقد مهارت هستند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل کار و امور اجتماعی استان لرستان گفت: در حال حاضر 50 درصد جویندگان کار در لرستان فاقد مهارت هستند.

حامد ویس کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد در سخنانی اظهار داشت: عدم وجود مهارت در میان جویندگان کار در استان لرستان روند ایجاد اشتغال برای این افراد را با مشکل مواجه کرده است.

وی بیان کرد: تا کنون بیش از 78 هزار نفر جویای کار در استان لرستان در دفاتر کاریابی ثبت نام کرده اند که نیمی از این افراد فاقد هر گونه مهارت هستند.

مدیر کل کار و امور اجتماعی استان لرستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال جاری در این زمینه عنوان کرد: مهارت آموزی جویندگان کار، نهادینه، توسعه و تعمیق فرهنگ کار در استان لرستان از جمله اقدامات صورت گرفته در این زمینه است.

ویس کرمی با اشاره به پرداخت تسهیلات بانکی به بنگاه های اقتصادی زودبازده در استان لرستان بیان کرد: در سال گذشته اعتباری بالغ بر480 میلیارد ریال به 780 بنگاه اقتصادی پرداخت شد.

مدیرکل کار و امور اجتماعی استان لرستان خاطرنشان کرد: همچنین در سال گذشته بیش از هزار و 103 نفر از کارفرمایان استان از تسهیلات بیمه ای برخوردار شدند.

کد خبر 1306091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha