پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۵:۴۷

امانتداری و اخلاق مداری دو رویکرد اصلی خبرگزاری مهر است

امانتداری و اخلاق مداری دو رویکرد اصلی خبرگزاری مهر است

خبرگزاری مهر - گروه استانها: نماینده خبرگزاری مهر در کردستان گفت: امانتداری و اخلاق مداری به عنوان دو رویکرد اصلی خبرگزاری مهر، باعث شده است تا امروز این رسانه وزین نماد اخلاق در کشور باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آرمان نصراللهی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاحیه ششمین نشست نمایندگان خبری استانهای خبرگزاری مهر گفت: خبرگزاری مهر در مسیر آرمانها و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و با حرکت زیر نظر رهنمودهای مقام معظم رهبری در طول یک دهه اخیر منشاء خدمات مختلف بوده است که انتظار می رود این رسانه همچنان در راستای توسعه گام بردارد و در آینده‌ای نه چندان دور شاهد نفوذ خبرگزاری در متن تحولات جهانی و بین‌المللی باشیم.

وی افزود: امانتداری و اخلاق مداری به عنوان دو رویکرد اصلی خبرگزاری مهر، باعث شده است تا امروز این رسانه وزین نماد اخلاق در کشور باشد و فعالیت همکاران صدیق، لایق و شایسته نیز از جمله ویژگی‌هایی است که مهر را در قیاس با سایر رسانه‌ها در درجه و مرتبه بالاتری قرار داده است.

نماینده خبرگزاری مهر در کردستان اظهار داشت: با توجه به اینکه تا چند روز دیگر جشن یک دهگی فعالیت مهر را با هم برگزار خواهیم کرد ولی در این مسیر ذکر نکاتی هرچند کوتاه به عنوان بخشی از خواست‌های همکاران لازم و ضروری است.

وی تاکید کرد: در حالی که سالهای اولیه فعالیت خبرگزاری مهر به ویژه در حوزه استانی برای توسعه و رشد فعالیت‌های این رسانه در استانها سپری شد و با عنایت ویژه تمامی مدیران عزیز بحث نمایندگان استانی و منطقه‌ای شدن نیز اجرایی شد. امروز باید به تثبیت جایگاه شغلی همکاران شاغل در استان‌ها اندیشید که در این راستا امنیت و آرامش لازم زیرساخت اصلی برای فعالیت به شمار می‌رود.

وی افزود: همکاری و تعامل بیشتر بین خبرگزاری و دفاتر استانی سازمان تبلیغات و حوزه هنری از جمله پتانسیل‌هایی است که می‌توان با استفاده از آن به یک برنامه ریزی مدون و هدف‌دار به نتایج مثبت و قابل توجهی دست یافت.

نصراللهی یادآور شد: در راستای سیاست تمرکززدایی این رسانه می‌توان راه اندازی دفاتر منطقه‌ای بین‌المللی را به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار دارد که مثال همین مهم را می‌توان در بخشهای شمال کشور با کشورهای تجزیه شده شوروی سابق در مناطق غرب کشور و بحث کشورها و مناطق کردی دنبال کرد.

کد خبر 1308543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha