پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۵:۵۰

حبیبی هشدار داد:

عده‌ای درصدد به آتش کشیدن سرمایه اجتماعی اصولگرایان هستند

عده‌ای درصدد به آتش کشیدن سرمایه اجتماعی اصولگرایان هستند

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه تمام سرمایه اجتماعی اصولگرایان التزام عملی به ولایت فقیه و پایبندی به خط امام (ره) است، گفت: عده‌ای درصدد به آتش کشیدن سرمایه اجتماعی اصولگرایان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر محمد نبی حبیبی که در پایان نشست دبیران این حزب سخن می گفت با اشاره به ولایت مداری اصولگرایان اظهار داشت: تمام سرمایه اجتماعی اصولگرایان التزام عملی به ولایت فقیه و پایبندی به خط امام (ره) است و  ما تنها با حفظ این سرمایه می توانیم گفتمان پیشرفت ، خدمت و عدالت را به پیش ببریم.

حبیبی با اشاره به تاکید رئیس جمهور به پایبندی به ولایت فقیه در دو نشست اخیر هیئت دولت تصریح کرد : ما گله های خود در تاخیر گردن نهادن به حکم مقام معظم رهبری را زیر سقف نقد درون گفتمانی مطرح خواهیم کرد و به عنوان تجربیات عبور از این مرحله و به منظور جلوگیری از تکرار آن، هیچگاه آنرا فراموش نخواهیم کرد.

وی افزود : رمز پیروزی ما ولایت مداری ، همگرایی و بسط گفتمان جهاد اقتصادی در راستای خدمت به مردم است،  لذا با پرهیز از هرگونه حاشیه سازی از همه می خواهیم دوباره به متن گفتمان اصولگرایی فکر کنند و از این مرحله عبور حکمت آمیز داشته باشند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سخنان هشدار گونه آیت الله مصباح یزدی و دیگر علما طی هفته های  اخیر تاکید کرد: نباید تصورکنیم که جنگ نرم دشمن علیه ما خاتمه یافته است،  شکاف بین اصولگرایان همچنان در دستور کار دشمن است، وحدت اصولگرایان ضامن وحدت ملی است و در کنار تبری از منحرفین  نباید از این مهم غفلت کنیم .

حبیبی تاکید کرد: عده ای در صدد به آتش کشیدن سرمایه اجتماعی اصولگرایان هستند.

وی ادامه داد : هوا پرستی ما را به دره هولناک بدعت در دین می کشاند، راه نجات بازگشت به توحید و گردن نهادن به احکام الهی و آموزه های دین است آموزه هایی که باید از بزرگان دین ، مراجع عالیقدر و اهل تقوا اخذ کنیم.

حبیبی در ادامه بیان داشت : یکی از مسکرات بزرگ می تواند قدرت باشد . قدرت ما را نباید آنچنان مست کند که کبر، خود شیفتگی و غرور ملکه ما شود این مستی پای ما را به فتنه گری و فتنه انگیزی باز می کند و همه خدمات و تلاشها که برای مردم کرده ایم را به باد فنا میدهد .

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید براطاعت از مقام معظم رهبری گفت: ما با هدایت های هوشمندانه رهبر معظم انقلاب از این مرحله عبور کرده ایم، اگر با چشم پاکبینی که ایشان دارند ببینیم و با گوش حق شنوی که معظم له دارند بشنویم و با زبان حق مداری که ایشان از نعمت آن برخوردارند سخن بگوییم ، توطئه دشمنان را در این مرحله نابود خواهیم کرد .

وی با اشاره به اینکه فریاد بلند شدن اسلام خواهی و آزادی طلبی جهان اسلام بلند شده است، ابراز داشت: جهان اسلام امروز به سرعت به سمت همگرایی با اسلام و آموزه های پیامبر(ص) و قرآن می رود، جهان کفر و الحاد به سمت واگرایی در حرکت است، طوفان بزرگی از آن همگرایی و این واگرایی برخاسته است، ما دست خدا را در پدیداری این تحولات به خوبی می بینیم. مبادا غفلت از یاد خدا و مسیر پرهیزکاری و تقوا ما را به راهی بکشاند که دشمنان خدا را کشانده است .

حبیبی ضمن محکوم کردن جنایت آل سعود دریمن و بحرین اظهار داشت: بزودی یمن و بحرین انشاء الله از زیر یوغ ستم و تجاوز دشمنان خدا آزاد خواهند شد و این مقدمه رهایی مردم عربستان از ظلم آل سعود است، حکام سعودی باید یک فکری برای روزهایی کنند که در برابر فریاد های خشم آلود مردم خود قرار می گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ادعای کشته شدن بن لادن را برای تحت تاثیر قرار دادن اخبار اسلام خواهی و بیداری ملتها در خاور میانه دانست و خاطر نشان کرد : سیا و پنتاگون در برابر دهها سؤال رسانه ها و مردم جهان درخصوص به دریا انداختن بن لادن و عدم ارائه تصویر کشته شدن او سکوت کرده اند، استفاده از جنازه بن لادن برای انتخابات آینده آمریکا یک حربه پوسیده است که اوباما ازآن طرفی نخواهد بست.
 
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی همچنین در خصوص آخرین بررسی ها در مجلس و شورای نگهبان  درباره بودجه سال 90گفت : سخنگوی شورای نگهبان با صراحت اعلام کرده است بندهایی از بودجه 90 مغایر با اصل 52 و 53 قانون اساسی است، این مطلبی است که ما سالها با دلیل و مدرک به آن اشاره کرده ایم . خوشبختانه شورای نگهبان امسال با دقت هایی که داشته این ایراد را وارد دانسته است، امیدواریم این اشکال بر طرف شود.
 
وی با اشاره به سخنان رئیس مجلس در جلسه علنی روز یکشنبه مبنی بر اینکه رقم دقیق منابع و مصارف بودجه 90 و نیز هدفمند کردن یارانه ها هنوز معلوم نیست، بیان داشت: با آنکه رقم دقیق پرداخت های مردم درمصرف انرژی مشخص است اما  دستی در بدنه کارشناسی دولت در تقویم واقعی منابع حاصله از قانون هدفمند کردن یارانه ها اخلال می‌کند، ما از دولت و مجلس می خواهیم هر دو درتقویم این منابع به یک نظر واحد برسند، عدد آنها باید از یک منطق حسابدهی و حسابرسی درتقویم منابع پیروی کند و از هرگونه حدس وگمان پرهیز کنند.
 
حبیبی در پایان اظهار داشت: فروش نفت خام، گاز خام و میعانات گازی در داخل کف منابع حاصل از هدفمند کردن یارانه هاست که هنوز تکلیف مناسبات مالی شرکت ملی نفت و شرکت گاز با شرکت های  ملی پخش پالایش گاز و نفت و پتروشیمی در لایحه90 معلوم نیست.  طی سالهای گذشته از این مهم غفلت شده است اکنون که قانون هدفمند کردن یارانه ها را می خواهیم اجرایی کنیم باید از این غفلت پرهیز کنیم و دقیقا معلوم کنیم با رها کردن قیمت حاملهای انرژی چه منابعی به عنوان در آمد عمومی دولت بدست می آید تا طبق قانون هدفمند کردن یارانه ها به گروه های هدف بدهیم. 
کد خبر 1308715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha