پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۳:۲۱

سالک به مهر خبر داد:

نشست جامعتین برای بررسی فهرست 13نفره اصولگرایان

نشست جامعتین برای بررسی فهرست 13نفره اصولگرایان

در جلسه شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز مقرر شد مباحث مربوط به کمیته سه نفره و لیست 13 نفره اصولگرایی که این روزها در رسانه‌ها از آن سخن گفته می‌شود در نشست مشترک جامعتین بررسی شود تا نتایج آن به زودی اعلام شود.

حجت الاسلام احمد سالک در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تشریح مباحث مطرح شده در جلسه شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: این جلسه روز گذشته با حضور اکثر اعضا و دبیر کل این تشکل روحانی برگزار شد.

 وی ادامه داد: اهم موضوعاتی که در جلسه شورای مرکزی مطرح شد  موضوع خیزش‌های اسلامی در منطقه بود.
 
 سالک همچنین با بیان اینکه اعضای جامعه روحانیت مبارز به بررسی قیام مردم فلسطین پرداختند گفت: از جمله مسائلی که این روزها بسیار حائز اهمیت بود انتفاضه دیگربار جوانان فلسطینی بود که در روز نکبت  به مناسبت شصت و سومین سالگرد تاسیس رژیم غاصب صهیونیستی برگزار شد و در آن بسیاری از جوانان فلسطینی به شهادت رسیدند و این رژیم مجدداً نقاب از چهره پلید خود برداشت.
 
وی در ادامه با اشاره به اینکه در جلسه شورای مرکزی  جامعه روحانیت، جنایات عربستان در بحرین نیز مطرح شد خاطرنشان کرد: در مسئله بحرین سه ضلع غرب،‌ مرتجعین و مردم حضور دارند، به همین دلیل مردم با شعار سقوط حکومت وابسته و جنایتکار آل خلیفه، خواهان آزادی و اسلام واقعی در کشور خود هستند.
 
به گفته سالک در این جلسه مطرح شده است که شرایط فعلی بحرین چهره آل خلیفه و آل سعود را برای جهانیان روشن کردند، این رژیم‌ها با تخریب مساجد و تکیه‌ها نشان دادند که کاملا در خدمت اسرائیل و آمریکا هستند.
 
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز قیام مردم در لیبی را یکی دیگر از مباحث مطرح شده در جلسه شورای مرکزی تشکل سیاسی متبوعش برشمرد و ادامه داد: موضوع آتش بس لیبی که با اعزام هیئتی به روسیه پیگیری می‌شود، به منظور پیدا کردن راهی برای فرار قذافی از مخمصه است.
 
وی گفت:در جلسه روز گذشته جامعه روحانیت مقرر شد که سایت جامعه روحانیت مبارز فعال‌تر از گذشته حضور جدی‌تری در اطلاع‌رسانی داشته باشد.
 
سالک گفت: همچنین مقرر شد جامعتین (جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) فعالیت خود را در قالب کمیته‌های کارشناسی ادامه داده و در شرایط امروز فعالیت بیشتری داشته باشند.
 
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه محور مذاکرات جامعتین مسئله وحدت در میان اصولگرایان خواهد بود گفت:همچنین مقرر شد مباحث مربوط به کمیته سه نفره و لیست 13 نفره اصولگرایی که این روزها در رسانه‌ها از آن سخن گفته می‌شود در نشست مشترک جامعتین بررسی و نتایج آن به زودی اعلام شود.

 
کد خبر 1314965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha