پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ آبان ۱۳۸۳، ۱۸:۲۵

انصار حزب الله آبادان و خرمشهر در اطلاعيه مشتركي تاكيد كردند:

قوه قضائيه به هتاكي هاي افخمي پاسخ دهد//سزاوار نيست افرادي روايتگر انقلاب و اسلام باشند كه با مباني آن فاصله بسيار دارند

انصار حزب الله آبادان و خرمشهر با صدور اطلاعيه مشتركي با محكوم كردن هتاكي هاي بهروز افخمي اعلام كردند: از قوه قضائيه به عنوان مدعي العموم مي خواهيم با احضار نامبرده روشن سازد كه بن لادن و طالبان چه كساني هستند و با قاطعيت به هتاكي هاي اين فرد پاسخ دهد.

به گزارش خبرنگار "مهر" از خرمشهر در اطلاعيه مشترك انصار حزب الله آبادان و خرمشهر كه در پاسخ به نامه افخمي به رسانه ها در رد اتهاماتي كه عليه او در مورد فيلم فرزند صبح مطرح مي شود، صادر شده ، آمده است : افخمي فردي بي منطق و ضد ارزشهاي انقلاب و اسلام و نظام مقدس جمهوري اسلامي است .

اين اطلاعيه با اشاره به اين كه ناميده شدن رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و دلسوزان انقلاب و ارزشها هم رديف بن لادن و طالبان  در راستاي حركت هاي ضدارزشي و ضد فرهنگي استكبار جهاني است، مي افزايد: اين فرد ضد فرهنگ و هنر كه قبلا دغدغه هاي مسموم خود را به وضوح عيان ساخته است جرات آن را ندارد كه بدون پشتوانه، به جسارت و توهين به افرادي كه امام راحل عظيم الشان خود را كوچكتر از آنها مي ناميد، بتازد و بر مسئولين است كه عقبه اين افكار مسموم را شناسايي و براي هميشه دست هاي پنهان و آشكار ارزش زدايي در جامعه اسلامي را قطع كنند.

اين اطلاعيه با مخاطب قرار دادن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد مي كند: عرصه براي كساني كه قصد خدشه به ارزشها و مقدسات انقلاب و اسلام را دارند، باز نگذاريد؛ سزاوار نيست افرادي روايتگر انقلاب و اسلام باشند كه با مباني آن فاصله بسيار دارند، چرا كه طبع و راه امام راحل را بسيجيان دلسوخته او بهتر از هر كس ديگر مي دانند.

در بخش پاياني اين اطلاعيه از بسيجيان ،علما و دلسوزان واقعي اسلام و انقلاب خواسته شده است براي دفاع از حريم ولايت و امام راحل به ميدان آمده و اجازه ندهند معاندان، چهره مقدس امام خميني (ره) را مخدوش نمايند.  

کد خبر 131527

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha