پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۳۱

قلندر خبر داد:

دفا‌تر نظام مهندسی در ۵ شهر استان قم دایر می‌شود

دفا‌تر نظام مهندسی در ۵ شهر استان قم دایر می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مسکن و شهر سازی استان قم از تصویب دایر شدن دفا‌تر سازمان نظام مهندسی ساختمان در ۵ شهر استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا قلندر شامگاه شنبه در نهمین مجمع عمومی سالیانه کانون کاردان‌های فنی ساختمان استان قم که در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگیان برگزار شد در سخنانی با بیان اینکه در کارگروه زلزله که مقر آن در سازمان مسکن و شهرسازی استان است، مصوب شد تا سازمان نظام مهندسی ساختمان در سایر شهرهای استان نیز دایر شود افزود: دفتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان در ۵ شهر استان دایر می‌شود که از سهمیه کاردان‌ها در این دفا‌تر نیز استفاده خواهد شد.

۴۰ هزار واحد مسکونی مهر در استان قم در حال ساخت است

رئیس سازمان مسکن و شهر سازی استان قم با بیان اینکه در حال حاضر در استان قم ۴۰ هزار واحد مسکن مهر درحال ساخت است افزود: این میزان نسبت به جمعیت استان در مقایسه با سایر استان‌ها دو برابر است.

۱۴۳۰ میلیارد تومان اعتبار سفر مقام معظم رهبری به قم

قلندر با بیان اینکه با سفر رهبر معظم انقلاب در سال گذشته به استان، هزار و ۴۳۰ میلیارد تومان در طی سه سال به قم اختصاص خواهد یافت اظهار داشت: این بودجه غیر از بودجه‌ای است که سالانه به استان قم اختصاص می‌یابد.

وی با بیان اینکه اخلاق مهندسی جز اجرای ضوابط و مقررات در قانون ساخت و ساز کشور چیز دیگری نیست افزود: خوشبختانه در استان قم شاهدیم که اخلاق مهندسی و حرفه‌ای در جامعه مهندسی و جامعه کاردانی و همه آنهایی که در امر ساخت و ساز مشارکت دارند ساری و جاری است.

قلندر افزود: کاردان‌ها در حقیقت نقش رابطه بین بخش تئوری و اجرایی را در پروژه‌های عمرانی ایفا می‌کنند که در این راستا باید خود را با علم و تخصص روز مجهز کنند.

وی عنوان داشت: اگر نیرو‌های متخصص در اجرای پروژه‌های عمرانی حذف شوند این امر بسیار نگران کننده است که در این راستا کاردان‌ها رابطه‌ای قوی در بخش اجرایی و تئوری بر عهده دارند.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان قم اضافه کرد: باید شرایط بگونه‌ای فراهم شود که کاردان‌ها تنها به فکر ادامه تحصیل در مقاطع بالا‌تر نباشند و در رسیدن به جایگاه واقعی خود تلاش کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت فرارسیدن ایام رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی اظهار داشت: این انقلاب رهاورد و میراث گرانبهای امام راحل است که در این ایام یاد وخاطره آن رهبر فرزانه را گرامی می‌داریم.

کد خبر 1323216

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha