پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۵۴

مراسم گرامیداشت روز پانزده خرداد با حضور فرماندهان نیروهای مسلح برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز پانزده خرداد با حضور فرماندهان نیروهای مسلح برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز پانزده خرداد با حضور فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر در این مراسم سرلشکر حسن فیروزآبادی رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: باید ماه خرداد را ماه پیروزی امام (ره) بنامیم؛ چرا که شروع نهضت امام (ره)، در پانزده خرداد است، انتظار فرج امام زمان(عج) از پانزده خرداد است ، تحقق آرزوی امام در حاکمیت ولایت فقیه بر جمهوری اسلامی ایران پس از امام، در پانزده خرداد است و پیروزی تثبیت کننده نیروهای مسلح و رزمندگان اسلام برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در سوم خرداد است و خرداد پر از نور و برکت و عطر و شور و نشاط و پیروزی است و عطر و رنگ امام و یاد و خاطره امام در خرداد سرشار است.

وی افزود:اولین تکلیف ما در ماه خرداد، عرض ارادت به پیشگاه حضرت امام و میثاق مجدد با امام و یاد امام است. بی شک ، تاریخ آینده جهان با نام امام (ره) و راه امام، پویا و زنده خواهد بود.

کد خبر 1328233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha