به گزارش خبرنگار مهر، هادی ابراهیمی صبح پنجشنبه در جلسه بررسی غرقی های هفته گذشته دریای خزر در سالن شماره دو استانداری مازندران به تعداد غریق اشاره کرد و گفت: در تعطیلات هفته گذشته 19 نفر در خارج از طرح های سالم سازی دریا غرق شدند که نباید این اتفاق ناراحت کننده در خارج طرح سالم سازی دریا رخ دهد.
وی به مسئولان طرح سالمسازی هشدار داد و اظهار داشت: با توجه به نزدیکی پایان امتحانات دانش آموزان و ماه مبارک رمضان در هفته ای آینده ورود مسافران به شدت افزایش خواهد یافت.
معاون سیاسی استاندار مازندران تصریح کرد: همه فرمانداران و مسئولان طرح سالم سازی دریا در شهرستانها باید به صورت جدی و دلسوزانه به تلاش مستمر بپردازند.
وی بعضی از آمارهای طرح دریا را اشتباه دانست و افزود: به علت حضور مستمر در ساعات مختلف شبانه روز در طرح های سالم سازی دریا و گزارشات رسیده برای بنده مطمئن هستم که آمار بعضی از دستگاه های مسئول اشتباه بوده و صرفا در حد یک گزارش است.
ابراهیمی تاکید کرد: هیچ بهانه ای برای غرق شدن مردم پذیرفته نیست و در هفته آینده با مدیران کم کار طرح سالم سازی دریا برخورد خواهد شد.
وی ادامه داد: فرمانداران شهرستانهای ساحلی مسئول اصلی طرح سالمسازی دریا در شهرستان هستند بر این اساس تمام مسولیت بر عهده انها است.
مسئول طرح سالم سازی دریا در مازندران یادآور شد: در سال جاری هزار و 300 ناجی غریق در 165 طرح سالمسازی و 400 نقطه حادثه خیز حضور دارند که باید به وظیفه کاری خود آشنایی کامل داشته باشند.
ابراهیمی اذعان داشت: شرایط فعلی در طرح سالمسازی دریا نقطه مطلوب نیست و برای آماده سازی طرح ها ی نیمه کاره و تکمیل نشده یک هفته فرصت داده خواهد شد.

ساری - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی استاندار مازندران گفت: بیش از 220 نقطه حادثه خیز در سواحل استان وجود دارد که باید راه ورودی آنها به دریا مسدود شود و این مهم بر عهده فرماندار است.
کد خبر 1331180
نظر شما