محمد فلاح شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این شهرستان موقعیت های مناسبی برای توسعه همه جانبه دارد که باید برای بهره برداری از این ظرفیت ها برنامه ریزی اصولی انجام شود.
وی همچنین اظهارداشت: پروژه های سفر هئیت دولت به کلی اجرایی شده است و مصوبات سفر سوم نیز بصورت مستمر پیگیری می شود.
فرماندار فومن گفت: در حال حاضر 84 درصد آب آشامیدنی روستایی، 47 درصد گاز روستایی و زیرسازی 50 کیلومتر از 70 کیلومتر راه روستایی این شهرستان به اتمام رسیده است.
وی در ادامه نسبت به آسفالت 50 کیلومترآسفالت زیرسازی شده روستاهای این شهرستان از اداره راه و ترابری استان خواستار کمک شد.
فلاح شجاعی در خصوص ساخت مصلی شهر فومن، پیگیری و استمرار راهیان نور، عملکرد صندوق مهر امام رضا (ع)، ساخت پل ورودی فومن، ساخت ورزشگاه پنج هزار نفری، تفویض اختیارات استانی به شهرستانها، کمک به بخش ورزشی در روستاها، احداث ساختمان امداد و نجات ماسوله، تجهیز و بهسازی دو شهرک صنعتی شهرستان فومن، ساخت کارخانه نورد فولاد فومن، ساخت پارکینگ شهر ماسوله، ساخت پالایشگاه خون و توسعه فرهنگی و اعتبارات ابلاغی آن را بیان و خواستار رفع مشکلات در این بخش ها شد.
نظر شما