پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۱۷

فردا برگزار می شود؛

راهپیمایی امت حزب الله پس از نماز جمعه تهران در محکوم کردن اقدام اراذل و اوباش

راهپیمایی امت حزب الله  پس از نماز جمعه تهران در محکوم کردن اقدام اراذل و اوباش

نمازگزاران و امت حزب الله در محکوم کردن اقدام اراذل و اوباش نسبت به مجروح کردن یکی از طلاب پس از نمازجمعه این هفته از دانشگاه تهران به سمت میدان فلسطین راهپیمایی خوهند کرد.

حجت الاسلام مهدی رنجبریان معاون آموزشی حوزه علمیه امام خمینی(ره) در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر با بیان اینکه طلاب حوزه علمیه امام خمینی (ره) نیز بصورت منسجم با در دست داشتن پلاکاردها و پوسترهایی در این مراسم شرکت خواهند کرد، گفت: در پایان این مراسم بیانیه ای در محکوم کردن حادثه هولناک حمله اوباش به یک طلبه از سوی این حوزه علمیه قرائت خواهد شد.

رنجبریان تصریح کرد: مسئولان حوزه علمیه امام خمینی (ره) با عزمی جدی پیگیر مسائل حقوقی این حادثه خواهند بود و تا مجازات علنی ضاربان از پای نخواهند نشست.

به گزارش مهر، شنبه شب تعدادی از اراذل و اوباش به علی خلیلی (طلبه تهرانی آمر به معروف و ناهی از منکر) در محدوده کلانتری 144 جوادیه تهرانپارس حمله کرده و وی را به شدت مجروح کردند.
 
پس از این حادثه بیمارستانهای زیادی در پایتخت بنا بدلائل مختلف از پذیرش وی خودداری کردند که این اقدام سئوال برانگیز موجب شد تا جمعی از دوستان این طلبه جوان متن شکایتی را در قالب نامه به دبیرخانه وزارت بهداشت خطاب به دکتر امامی رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت ارسال کنند.
کد خبر 1363940

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha