۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۳۳

جمشیدی خبر داد:

350 طرح اشتغالزا در شهرستان بیجار شناسایی شد

350 طرح اشتغالزا در شهرستان بیجار شناسایی شد

بیجار - خبرگزاری مهر: فرماندار بیجار بر لزوم ایجاد مشاغل پایدار در سطح شهرستان بیجار تاکید کرد و گفت: بیش از 350 طرح اشتغالزا در بخش های مختلف تولیدی و خدماتی در این شهرستان شناسایی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل جمشیدی ظهر شنبه در جلسه کار گروه اشتغال شهرستان بیجار اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی در شهرستان بیجار بالا بودن نرخ بیکاری است و به همین دلیل ایجاد اشتغال پایدار، یکی از نیازهای اصلی شهرستان به شمار می رود.

 وی بخش زیادی از مصوبات سفر دولت به استان را در راستای ایجاد اشتغال و افزایش سرمایه‌ گذاری عنوان کرد و افزود: اجرای طرح‌های بزرگ صنعتی و تولیدی در کنار ارائه تسهیلات مناسب به متقاضیان از جمله اقداماتی است که در سفر دولت مصوب شد و باید برای اجرایی کردن آنها تلاش کرد.

فرماندار شهرستان بیجار با اشاره به این که وجود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌تواند گامی مهم و ارزشمند در جهت توسعه و آبادانی هر چه بهتر این شهرستان باشد، بیان کرد: در این راستا کلیه مسئولان موظف به فراهم کردن بسترهای مناسب و زیرساخت‌ ها لازم  برای جذب سرمایه‌گذار هستند.

جمشیدی افزود: ایجاد اشتغال پایدار مستلزم تلاش جهادی بوده و این امر مهمترین هدف و برنامه همه ما  طی سال جاری در استان کردستان به ویژه شهرستان بیجار است.

وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال جهاد اقتصادی یادآور شد: همه مردم و مسئولان و به ویژه کارگران و کارفرمایان باید در عملی کردن این شعار ارزشی و ولایی تمام سعی و تلاش خود را انجام دهند.

فرماندار شهرستان بیجار در پایان با اشاره به این که بیکاری ریشه بسیاری از معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی در جامعه به شمار می‌رود، گفت: با توجه به نسل جوان و فعال شهرستان بیجار انتظار می‌رود که با برنامه‌ریزی مسئولان زمینه‌های لازم برای ساماندهی این وضعیت انجام شود.
 

کد خبر 1364988

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha