محمود عیدی درگفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هشت جایگاه گاز سی ان جی در چهارمحال و بختیاری شامل بن با 95 درصد، گهرو با 96 درصد، سامان با 83 درصد، سرچشمه های شهرکرد با 93 درصد، چلگرد با 53 درصد، ناغان با 14 درصد، سودجان با 37 درصد و چالشتر با 62 درصد در حال احداث است.
وی همچنین با اشاره به اینکه مقایسه آمار مصرف فرآورده های نفتی در این استان بیان داشت: در مدت زمان شش ماه پس از اجرای قانون هدف مندی یارانه ها، مصرف نفت سفید در این استان 54 درصد کاهش یافته است.
معاون عمرانی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: طبق اعلام دستگاه های متولی، پس از اجرای این قانون در چهارمحال و بختیاری مصرف نفت گاز 28 درصد و نفت کوره 80 درصد کاهش یافته است.
وی افزود: در مدت زمان شش ماه پس از اجرای قانون یاد شده مصرف گاز مایع و سی ان جی نیز به ترتیب 27 و پنج درصد کاهش داشته است.
نظر شما