پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۳۶

لاریجانی مطرح کرد:

مجلس نگران صنعت و تولید است/ آمادگی مجلس برای دریافت نظرات اتاق بازرگانی

مجلس نگران صنعت و تولید است/ آمادگی مجلس برای دریافت نظرات اتاق بازرگانی

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس نگران بخش صنعت و تولید است، از اعضای اتاق بازرگانی خواست در این دو زمینه ارزیابی‌های خود را به مجلس ارایه دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه در سومین نشست نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اهمیت اقتصاد در داخل کشور اظهار داشت: در دهه اول انقلاب نگاه سوسیالیستی و در دهه‌های بعد تاکید بر حضور نهادهای دولتی در حوزه اقتصاد وجود داشت به همین دلیل سیاست های اجرایی اصل 44 اعلام شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که این دو نگاهی که در دهه‌های گذشته اعمال می‌شد و غلط بود افزود: پیام اصل 44 مبتنی بر نوآوری‌های اقتصادی است.

وی اظهار داشت: البته بخش‌هایی وجود دارند که این بخش‌ها نزدیک به حاکمیت هستند و براساس قانون باید کماکان در اختیار دولت باشند اما بنده معتقدم باید بخش خصوصی از حاشیه‌نشینی به متن بیاید.

لاریجانی همچنین با اشاره به گفتمان عدالت اسلامی اظهار داشت: نقطه کانونی عدالت در اسلام پویایی است به همین دلیل نباید به نام عدالت فقط پول توزیع کنیم.

وی تاکید کرد:‌ باید با جدیت تمام به سمت اجرای اصل 44 قانون اساسی حرکت کنیم، البته در مقام اجرا نقایصی وجود دارد اما ما در مجلس کمیسیون ویژه اصل 44 را تشکیل داده‌ایم تا دایماً این موضوع از سوی نمایندگان بررسی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان در این کمیسیون وزرا را دعوت می‌کنند و با حضور آنها مشکلات مربوط در این حوزه مطرح می‌شود.

وی در ادامه سخنانش به بررسی قانون تجارت در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: بنده همواره بر تصویب این قانون تاکید کرده‌ام، البته 700 ماده آن تصویب شده و 300 ماده دیگر مانده که ظرف دو ماه آینده به تصویب می‌رسد.

لاریجانی در خصوص فعالیت‌های اتاق بازرگانی ایران افزود: خوشبختانه این اتاق در خصوص طرح فضای کسب و کار با مجلس تعامل مثبتی را به عمل آورد، همچنین آقای نهاوندیان رئیس این اتاق ارتباط خوبی را با نهادهای دیگر برقرار کرده و امیدوارم این ارتباطات همچنان ادامه یابد.

وی در خصوص اجرای هدفمند شدن یارانه‌ها افزود: در این نشست برخی از اعضا به قانون هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره کردند که بنده معتقدم نباید فقط هدفمند شدن یارانه‌ها را در توزیع پول بدانیم. البته در ابتدا این موضوع (توزیع پول) مطرح شد ضمن آنکه معتقدم که در اجرا نواقصی وجود دارد که این نواقص با پیشنهادهای شما فعالان اقتصادی برطرف می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه خطاب به نمایندگان اتاق بازرگانی ایران افزود: اتاق بازرگانی می‌تواند ماموریت خود را در خصوص دفاع از بخش خصوصی با قوت ادامه دهد، همچنین این اتاق می‌تواند نظرات کارشناسان را نیز جویا شود.

وی خواستار آن شد تا اتاق بازرگانی مرجع همه جانبه شود چرا که در این صورت می‌تواند نقطه نظرات کارشناسان را جویا شود و همچنین اصلاحات را در درون خود به وجود آورد.

وی گفت: در این صورت می‌توان قانون جامعی را در خصوص اتاق بازرگانی تدوین کرد.

لاریجانی با بیان اینکه نگاه قوه مقننه به اتاق بازرگانی مثبت است، افزود: ممکن است برخی از قوانین به درستی اجرا نشود از این رو شما در اتاق بازرگانی می‌توانید این موارد را به ما گوشزد کنید.

وی همچنین توصیه کرد که اتاق بازرگانی کارهای کوتاه مدت را به صورت جدی دنبال و پیگیری کند.

وی در این زمینه توضیح داد: ما نگران بخش صنعت و تولید هستیم بنابراین اعضای اتاق بازرگانی می‌توانند در این دو زمینه ارزیابی‌های خود را به صورت جدی انجام و آن را برای اصلاح به ما ارایه دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: من همواره وقت خود را در خدمت شما می‌گذارم و از همکاران خود در خانه ملت می‌خواهم تعامل خودشان را با شما در اتاق بازرگانی ادامه دهند.

وی همچنین به قیمت ارز اشاره و تصریح کرد: نباید با واردات زندگی کنیم بنابراین برای آنکه بدانیم با چه شیبی حرکت کنیم تا به صادرات دست یابیم باید به جمع‌بندی دقیقی برسیم.

لاریجانی گفت: آقای نهاوندیان می تواند نظرات شما را به مجلس شورای اسلامی ارایه دهد تا این نظرات به صورت طرح در قوه مقننه مطرح شود.

رئیس قوه مقننه همچنین خاطرنشان کرد: ‌در این جلسه برخی از اعضا مطالبی را مطرح کردند مبنی بر این که برخی از قوانین در مجلس مسکوت مانده در صورتی که این گونه نیست، حجم کارها در مجلس بالاست و نمایندگان طرح‌ها را به صورت جدی پیگیری می‌کنند.

کد خبر 1371944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha