به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل تربیت بدنی گلستان بعد از ظهر دوشنبه در نشست این هیئت، از هیئت جودو استان به عنوان مجموعه ای فعال و بدون حاشیه نام برد.
قربانعلی پاشا افزود: هیئت جودو استان توانسته با همدلی و همیاری و به دور از حاشیه فعالیت کرده و عناوین خوبی را برای این خطه در مسابقات کشوری و جهانی به ارمغان بیاورد.
وی اظهار داشت: برای اولین بار آقایان محمد علی نودهی و امیرفرزانه حصاری مقام نایب قهرمانی جودو جهان را برای کشورمان به دست آورند.
مدیر کل تربیت بدنی استان از زحمات دکتر سلامت و جعفری در زمان تصدی سرپرستی هیئت جودو استان تقدیر و تشکر کرد.
پاشا از همه خواست که با رئیس جدید هیئت همکاری کنند و با همدلی و تعامل در راستای ارتقاء هیأت استان قدم بردارند.
پاشا حضور حاج داوود میقانی را افتخار بزرگی برای جامعه ورزش عنوان کرد و افزود: آقای میقانی که به عنوان مربی تیمهای ملی کشور یمن و عراق و تیم ملی کشورمان فعالیت می کرد و برای رشد جودو استان زحمان زیادی کشیدند.
مدیر کل تربیت بدنی برنامه ریزی در امور فرهنگی و توجه به پرورش جوانان و قهرمانان آراسته به سجایای اخلاقی را از مهمترین موارد بر شمرد و خواست که هیئت استان به این موضوع اهمیت دهد.
نظر شما