پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آذر ۱۳۸۳، ۲۰:۲۸

عضو شوراي مركزي كانون دانشگاهيان ايران اسلامي : ولايتي براي كانديداتوري آمادگي كامل دارد ولي تابع جمع است

عضو شوراي مركزي كانون دانشگاهيان ايران اسلامي : ولايتي براي كانديداتوري آمادگي كامل دارد ولي تابع جمع است

دكتر ولايتي صبح امروز در جلسه اي كه با اعضاي شوراي مركزي كانون دانشگاهيان ايران اسلامي داشته، آمادگي كامل خود را براي كانديداتوري اعلام كرده و گفته است كه تابع جمع است و براي اين كه كانديدايي واحد از سوي نيروهاي اصولگرا معرفي شود هيچ اصراري بر كانديداتوري ندارد.

دكتر حسيني عضو شوراي مركزي كانون دانشگاهيان ايران اسلامي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" از جلسه صبح امروز اين كانون با علي اكبر ولايتي خبر داد و گفت : صبح امروز جلسه مفصلي با دكتر ولايتي داشتيم و به سوالات متعدد اعضاي شوراي مركزي كانون دانشگاهيان در مورد مسائل مختلف داخلي و خارجي و مديريت هاي كشور پاسخ داد.

وي افزود : دكتر ولايتي در مورد مسائل اقتصادي تاكيد كرد كه  دكترين اقتصادي كشورمان نبايد بر اساس كپي برداري از جايي ديگر باشد بلكه تصميم گيري هاي ما بايد بر اساس مقتضيات داخلي كشورمان باشد و همچنين وي با تاكيد بر سرمايه گذاري بر صنعت نفت و گاز كشورمان و لزوم توسعه، توسعه و عدالت را همانند دو خط ريل دانست كه بايد همواره در موازات هم حركت كنند و نبايد توسه باعث افزايش شكاف طبقاتي شود و منجر به ناديده گرفتن نقاط محروم كشور گردد.

دكتر حسيني گفت : آقاي ولايتي بر مسائل به كارگيري مديران متخصص و كارآمد، تعادل نسل ها و بررسي مشكلات دانشگاه ها و جلوگيري از مهاجرت نخبگان تاكيد كرد.

وي افزود: ولايتي آمادگي كامل براي حضور در انتخابات دارد، و طرح و برنامه هاي خوبي براي همه زمينه هاي داخلي و خارجي دارد.

عضو شوراي مركزي كانون دانشگاهيان ايران اسلامي تاكيد كرد: اين كانون ديدار و جلسه با ساير كانديداهاي ديگر را نيز در دستور كار دارد.
 

کد خبر 137391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha