به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر"، وي در اين كتاب به معرفي و بررسي ده دين زنده جهان مي پردازد. مولف، اديان را بر اساس نژادي تقسيم بندي كرده و چهار شاخه مهم نژادي را براي ده دين زنده جهان برگزيده است. اديان اسلام، يهود، مسيحيت، زرتشت، هندو، بودا، كنفوسيوس، سيك، شينتو، تائو از جمله ادياني است كه مولف به بررسي آنها پرداخته است.
لازم به ذكر است اين كتاب به عنوان كتاب درسي براي دانشجويان از سوي انتشارات سمت و انجمن معارف اسلامي در 260 صفحه منتشر مي شود.
عبدالرحيم اردستاني همچنين كتاب " اخلاق در متون ابراهيمي" را در دست انتشار دارد كه اين كتاب به بررسي تطبيقي اخلاق ميان متون مقدس ابراهيمي كه شامل عهد قديم، عهد جديد، قرآن، تلمود و برخي از روايات اسلامي است مي پردازد. وي همچنين كتاب درآمدي بر "الهيات نظام مند" اثر ولفهارت پانن برگ و " اسطوره تجسد خدا" با ويرايش جان هيك را نيز در دست ترجمه دارد.
نظر شما