پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ مرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۱۴

ردیابی مواد رادیو اکتیو ژاپنی در ایالات کالیفرنیا

ردیابی مواد رادیو اکتیو ژاپنی در ایالات کالیفرنیا

محققان در ایالت کالیفرنیای آمریکا متوجه مقادیری از تشعشعات رادیواکتیو سولفوری شده اند که به نظر می آید از نیروگاه اتمی آسیب دیده ژاپن به این منطقه منتقل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، با وجود اینکه میزان این تشعشعات بالاتر از حد معمولی است اما مقدار آن بسیار ناچیز اعلام شده و از این رو دانشمندان آن را خطرناک نمی دانند. به گفته محققان دانشگاه کالیفرنیا سن دیه گو، میزان تشعشعات رادیو اکتیوی که در کالیفرنیا ردیابی شده اند برای سلامت انسانها خطر جدی به شمار نمی رود.

نیروگاه فوکوشیمای ژاپن در سونامی 11 مارچ 2011 آسیب دید و مدتی بعد در شیرهای تولید شده در ایلاتهای کالیفرنیا، کلرادو، کانتیکت و ماساچوست آمریکا مقادیر ناچیزی رادیواکتیو یدی مشاهده شد.

مقامات آژانس محافظت از محیط زیست اعلام کردند مواد یافته شده به اندازه ای ناچیزند که نمی توانند به سلامت انسانها آسیبی وارد کنند.

بر اساس گزارش فاکس نیوز، گزارش جدید از تشعشعات رادیواکتیو بر روی محاسبات سولفوری متمرکز شده که در موسسه اقیانوس شناسی "اسکریپ" انجام گرفته اند. به گفته محققان این مرکز هیچ خطری از جانب این تشعشعات انسانها را تهدید نمی کند. ردیابی سولفور می تواند به محققان کمک کند تا حرکات ذرات در اتمسفر زمین را بهتر درک کنند.

کد خبر 1384903

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha