پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ شهریور ۱۳۹۰، ۱۷:۲۸

احمدی مقدم در گفتگو با مهر:

همراهان دیگر اسرائیل هم به سرنوشت دیکتاتورهای منطقه دچار می‌شوند

همراهان دیگر اسرائیل هم به سرنوشت دیکتاتورهای منطقه دچار می‌شوند

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه آثار روز قدس امسال چشمگیرتر از سالهای گذشته بوده است، گفت: در آینده ای نزدیک همراهان دیگر رژیم صهیونیستی نیز به سرنوشت دیکتاتورهای منطقه دچار خواهند شد.

سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران پیش از ظهر امروز در حاشیه برگزاری مراسم روز قدس در گفتگو با خبرنگار مهر، در بیان تفاوت برگزاری روز قدس امسال نسبت به سالهای گذشته اظهار داشت: آثار روز قدس امسال نسبت به سال های گذشته بسیار چشمگیرتر بوده است بطوریکه هم اکنون اسرائیل به انفعال شدیدی دچارشده است.

وی اضافه کرد: درحال حاضر رژیم صهیونیستی از درون خود درحال فروپاشی است، گفت: این تزلزلی که در درون اسرائیل بوجود آمده تاکنون بی سابقه بوده است.

فرمانده نیروی انتظامی بابیان اینکه امروز ماهیت مستکبرین برای همه افشا شده است و این مسئله ادامه حیات آنها را با خطر مواجه کرده است، گفت:  رژیم صهیونیستی از بیداری و هوشیاری ملت‌های مسلمان هراس دارد و با هوشیاری ملت‌های مسلمان منطقه، هر روز عرصه را بر خود تنگ‌تر می‌بیند.

وی در ادامه بیداری ملت های منطقه علیه همدستان رژیم صهیونیستی را بی نظیر توصیف کرد و افزود: در آینده ای نزدیک همراهان دیگر رژیم صهیونیستی نیز به سرنوشت دیکتاتورهای منطقه دچار خواهند شد.

احمدی مقدم در ادامه درخصوص لزوم پیگیری وضعیت امام موسی صدر نیز گفت: طبیعتا مسئله پیگیری وضعیت امام موسی صدر به دلیل اینکه یک شهروند ایرانی و یک عالم شیعی بوده است باید به عنوان یکی از مطالبات جدی مان دنبال شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در صورت زنده بودن امام موسی صدر هرچه زودتر شرایط آزادی ایشان فراهم شود.
 

کد خبر 1392687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha