به گزارش خبرنگار مهر، حسین انواری شامگاه دوشنبه درمراسم جشن خودکفایی هزار و 900 خانواده تحت پوشش کمیته امداد استان البرز در تالار شهیدان نژاد فلاح کرج افزود: ایتام کل کشور تحت پوشش حمایتهای400 هزار حامی هستند ر زمینه های مادی و معنوی هستند که این آمار، حاکی از بالا بودن روحیه معنوی نوعدوستی در بین مردم ایران است.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور ادامه داد: طبق گزارشها در استان البرز، هر یتیم دارای هفت حامی است و این استقبال گسترده از طرح اکرام ایتام در این استان قابل تقدیر است.
وی بیان کرد: 800 هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد هستند که دوران کارآموزی خود را از مدرسه آغاز می کنند.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور اضافه کرد: طرح آتیه ایتام در استان البرز به اجرا درآمده ضمن اینکه در اجرای این طرح، زمینه استفاده دانش آموزان مددجوی کمیته امداد از مزایای بیمه نیز فراهم می شود.
این مسئول یادآور شد: اگر همه مردم بسیج شوند، یک حرکت جهادگونه برای رفع محرومیت شکل می گیرد ضمن اینکه این بسیج شدن کمک می کند تا تمامی موانع در این زمینه از میان برداشته شود.
نظر شما