پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۱۸

عفتی به مهر خبر داد:

خراسان شمالی برای واگذاری زمین جهت ایجاد محل دائمی نمایشگاه اکو آمادگی دارد

خراسان شمالی برای واگذاری زمین جهت ایجاد محل دائمی نمایشگاه اکو آمادگی دارد

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون امور عمرانی استاندار خراسان شمالی از آمادگی برای واگذاری تمام زیر ساختهای لازم برای ایجاد محل دائمی نمایشگاه صنایع دستی کشورهای عضو اکو خبر داد.

محمد رضا عفتی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: برپایی نمایشگاه در ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگ بین استانهای کشور و کشورهای منطقه نقش خوبی ایفا می کند.

وی تصریح کرد: تبادل فرهنگ و برقراری ارتباط به ما جرات می دهد که در نمایشگاه های بین المللی شرکت کنیم چرا که برتری فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی در این نمایشگاه در کنار کشورهای عضو اکو خود به وضوح قابل لمس است.

عفتی با بیان اینکه در قالب این نمایشگاه علاوه بر تبادل فرهنگ، داد و ستد اقتصادی نیز صورت می گیرد، افزود: این امر خود باعث می شود روابط اجتماعی و اقتصادی در کنار روابط فرهنگی و قومیتی بیشتر به هم نزدیک شود.

معاون امورعمرانی استاندار خراسان شمالی همچنین برپایی این نمایشگاه را شروع خوبی برای برپایی نمایشگاه هایی از این قبیل عنوان کرد و اظهار داشت: باید سالانه دو بار این چنین نمایشگاه هایی نه به صورت بین المللی بلکه به صورت کشوری برگزار شود تا مردم بیشتر با آداب و رسوم سایر مناطق کشور آشنا شوند تا تبادل افکار و تجربه صورت بگیرد.

عفتی با اشاره به بحث اخیر کشورهای مسلمان، افزود: استراتژی برپایی این نمایشگاه از لحاظ فرهنگی بسیار تاثیر گذار بوده قلبها را به هم نزدیک می کند.

وی اضافه کرد: در بحث جنگ نرم به نوعی عنصر مقابله است چرا که علیرغم میل استکبار جهانی، همه کشورهای اسلامی در این نمایشگاه دور هم جمع شده اند که این امر خود یک مانور بزرگ فرهنگی دینی و اسلامی است.

عفتی بر آمادگی این نهاد را برای واگذاری زمین و آماده سازی تمام زیر ساخت ها برای ایجاد محل دائمی نمایشگاه بین المللی صنایع دستی اکو تاکید کرد.

 

نمایشگاه بین المللی صنایع دستی کشورهای عضو اکو دراستان خراسان شمالی از 20 شهریور به مدت یک هفته در بوستان ملی بش قارداش  بجنورد دایر است.

کد خبر 1407641

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha