به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی جوان شورابی بعد از ظهر چهارشنبه در دومین جلسه شورای راهداری استان در سال جاری اظهارداشت: اقدامات بعمل آمده از سوی نیروهای راهداری استان در جریان سیلهای اخیر، بسیار مثمرثمر بوده و با تخصیص اعتبارات لازم برای بازسازی اساسی آنها اقدام خواهد شد.

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و ترابری گلستان گفت: برای افزایش ضریب ایمنی و کاهش تصادفات و تلفات در سطح راهها، ایمن سازی محورهای آسیب دیده از سیلابهای اخیر در اولویت اقدامات راهداران قرار دارد.
وی با بیان اینکه گلستان از استانهای سیل خیز کشور است، گفت: اکنون اعتباراتی برای تسهیل لایروبی قنوها و آبروها به شهرستانها ابلاغ شده تا از مشکلات بعدی با توجه به آغاز فصل پاییز و شروع بارندگی ها کاسته شود.
مدیرکل راه و ترابری گلستان گفت: در حال حاضر عبور موقت در تمام راه های خسارت دیده از سیل برقرار است و بر نصب علائم بیشتر برای افزایش ضریب ایمنی در سطح راه ها و آمادگی کامل تر رانندگان تاکید شده است.
رئیس شورای راهداری گلستان در پایان از اعضای شورا خواست که در زمان وقوع حوادث، حضور بموقع داشته باشند و برای کاهش خسارات ناشی از حوادث پیش بینی نشده، اطلاع رسانی سریع، صورت گیرد.
در جلسه شورای راهداری، ضمن بررسی آخرین وضعیت راه ها وخسارات وارده از سیل های اخیر، برای بازسازی راه های خسارت دیده و افزایش ضریب ایمنی آنها در سریعترین زمان برنامه ریزی شد.
کد خبر 1407916
نظر شما