پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۷:۱۵

همزمان با هفته دفاع مقدس/

میهمانی لاله‌ها در 13 گلزار شهدای بخش کهک برگزار می‌شود

میهمانی لاله‌ها در 13 گلزار شهدای بخش کهک برگزار می‌شود

خبرگزاری مهر: همزمان با هفته دفاع مقدس و در مراسم میهمانی لاله‌ها، 13 گلزار شهدای بخش کهک غبار روبی و عطر افشانی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه هماهنگی مراسم هفته دفاع مقدس و میهمانی لاله‌ها با حضور مسئول فرهنگی بنیاد شهید استان و مسئولان ادارات و نهادهای بخش کهک ظهر دوشنبه در سالن اجتماعات بخشداری کهک برگزار شد.

مسئول فرهنگی بنیاد شهید استان در این جلسه با بیان اینکه توجه به مقام شامخ شهیدان یکی از ارزش انقلاب اسلامی است اظهار داشت: گرامی داشت و زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا یکی از وظایف اصلی ما است و باید این وظیفه سنگینی را که بر عهده داریم  به نحو احسن انجام دهیم چرا که شهیدان با ایثار جان خود نظام اسلامی را برای همیشه تاریخ زنده نگه داشتند.

احمد خان احمدی با تاکید بر اینکه مردم بخش کهک با حضور خود در 8 سال جنگ تحمیلی و تقدیم 463 شهید به این نظام در پیروزی انقلاب اسلامی نقش به سزایی داشتند عنوان کرد: مراسم میهمانی لاله‌ها همزمان با گلزارهای شهدای استان قم در 13 گلزار شهدای بخش کهک با اهدای شاخه‌های گل، غبار روبی و عطر افشانی مزار شهیدان برگزار می‌شود و مردم این بخش شهید پرور با حضور با شکوه خود با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق خواهند کرد.

وی در ادامه بیان داشت: همزمان با هفته دفاع مقدس و در راستای تکریم خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان، مسئولان ادارات و نهادهای کهک با خانواده‌ شهدا و جانبازان این بخش دیدار می‌کنند.

اختصاص 4 اکیپ با حضور مسئولان ادارات و نهادهای کهک برای غبار روبی و عطر افشانی گلزار شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدا و جانبازان در هفته دفاع مقدس، تبلیغ و سخنرانی ویژه هفته دفاع مقدس توسط روحانیون مستقر در روستاها، و ... از جمله مصوبات جلسه هماهنگی مراسم هفته دفاع مقدس و میهمانی لاله‌ها در بخش کهک بود.

کد خبر 1411975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha