پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۳۵

حجت الاسلام عرب پور:

میزان آگاهی جامعه از شرایط روز باید افزایش یابد

میزان آگاهی جامعه از شرایط روز باید افزایش یابد

کرمان - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت کرمان بر لزوم افزایش آگاهی فرد از زمان خویش تاکید کرد و گفت: باید آگاهی و شناخت جامعه نسبت به شرایط اجتماعی افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی عرب پور سه شنبه شب در جلسه شورای فرهنگ عمومی کرمان گفت: فرد برای اینکه در جامعه کمتر دچار آسیب شود باید آگاهی کافی از زمان خویش کسب کند.

حجت الاسلام عرب پور بر لزوم حفظ زبان تاکید کرد و ابراز داشت: فرد بایستی همواره سخنان سنجیده و معقول را به زبان آورد زیرا این امر نشان دهنده طرز تفکر و تدبیر آدمی است.

وی بر لزوم توسعه فرهنگ شکرگزاری و انتقاد سازنده در جامعه تاکید کرد و بیان داشت: بایستی با راهکارهای مناسب این مهم را در بین احاد جامعه ترویج دهیم.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمان بر لزوم آگاهی فرد از جایگاه خود تاکید کرد و ابراز داشت: فرد عاقل کسی است از مسئولیت های خویش آگاهی داشته باشد.

کد خبر 1413533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha