به گزارش خبرنگار مهر، صابر فیضی ظهر چهار شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان شمالی اظهار داشت: دولت در اجرای این طرح مصمم است و به زودی دولت الکترونیک در تمام استانهای کشور راه اندازی می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به این که استانهای بزرگ کشور از زیر ساختهای لازم برای اجرای دولت الکترونیک برخوردار هستند، با این وجود در استانهای کمتر توسعه یافته در بحث مخابرات و ارتباطات، زیر ساختهای لازم فراهم می شود.
وی افزود: اگر زیر ساختهای ارتباطی در تمام استانها با اجرای این طرح فراهم نشود ارتباطات کاملی نخواهیم داشت و با پیش بینی های صورت گرفته همگام با برنامه های پنجم توسعه اجرای این طرح در تمام استانها و شهرستانها هماهنگ با یکدیگر اجرایی می شود.
فیضی همچنین به واریز دو هزار و 400 میلیارد تومان به خزانه دولت نیز اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون دو هزار و 400 میلیارد تومان به خزانه دولت از سوی شرکت مخابرات ایران واریز شده است.
وی افزود: شرکت مخابرات ایران تنها شرکت خصوصی در کشور است که از سوددهی بالایی برخوردار است و 15 درصد از سهام بورس در کشور را در اختیار دارد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین از تغییر شبکه های مخابراتی کشور طی پنج سال آینده نیز خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح دو هزار و 500 میلیون تومان سرمایه گذاری شده است.
در این مراسم از زحمات اصغری مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان شمالی تقدیر و سالاری به عنوان مدیرعامل جدید شرکت مخابرات خراسان شمالی معرفی شد.
نظر شما