به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، در متن درخواست 48 نماینده ای که خواستار مسکوت ماندن 6 ماه بررسی این لایحه شدند، آمده است: از آنجا که این لایحه دارای ایرادات جدی است و در آن به صورت عادلانه و عالمانه مسائل جغرافیایی، جمعیتی، سیاسی، امنیتی، فرهنگی و ... رعایت نشده لذا جهت جلوگیری از هرگونه تنش و بحران های قابل پیش بینی پیشنهاد می گردد لایحه فوق به مدت 6 ماه مسکوت مانده تا فرصت بیشتری برای بررسی و تصویب آن وجود داشته باشد.
به گزارش مهر، لایحه اصلاح جدول حوزه های انتخابیه مجلس شورای اسلامی هم اکنون در کمیسیون های تخصصی مجلس در حال بررسی است و در صورت تصویب نهایی جدول حوزه های انتخابیه مجلس اصلاح و تعداد 20 نماینده به نمایندگان مجلس شورای اسلامی اضافه خواهد شد.
به نظر می رسد امضا کنندگان این درخواست در نظر دارند بررسی این لایحه در مجلس هشتم مسکوت مانده و افزایش تعداد 20 نماینده شامل دوره نهم نشود.
نظر شما