پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۶:۰۱

جلیلی:

تولیدات فرهنگی شهید رجب‌بیگی مهماتی بود که خط مقدم را راه می‌انداخت

تولیدات فرهنگی شهید رجب‌بیگی مهماتی بود که خط مقدم را راه می‌انداخت

رئیس دفتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تصریح کرد: تولید فرهنگی که امثال شهید رجب بیگی انجام دادند مهماتی بود که بسیاری از خط مقدم ها را راه می انداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید جلیلی رئیس دفتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و مدیر مسئول نشریه راه عصر امروز در یادواره شهید مهدی رجب بیگی که در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد با بیان اینکه شهید رجب بیگی از گنجینه های فرهنگی انقلاب اسلامی که توسط دانشجویان کشف شد گفت: با وجود اینکه در تمام این سالها این امکان وجود داشته که از اندیشه و شخصیت آن شهید الهام بگیریم و آن را مورد مطالعه قرار دهیم اما نوع نگاه احمقانه و معیوب برخی جریانات که به بچه حزب الهی ها القا شده موجب شد تا ما از این نعمت ها تا سالها محروم بمانیم.

وی با بیان اینکه امسال سی امین سالگرد شهادت این شهید است تصریح کرد: امیدوارم برگزاری اینگونه یادواره ها حرکتی برای دفاع از انقلاب اسلامی باشد. با این وجود باید تاسف بخوریم که همچنان موضوعات دیگری به دلیل نگاه فردی محور برخی جریانات همچنان محروم مانده است.

مدیر مسئول نشریه راه ادامه داد: امثال شهید رجب بیگی در جامعه ما کم نیستند ولی باید تاسف خورد که تنها یک بازی و بحران سیاسی موجب می شود که ما اندک اعتنایی به امثال این شهدا داشته باشیم.

جلیلی با بیان اینکه در دو دهه اخیر تلاش شده تا انقلاب اسلامی از طریق مبانی تئوریک به همگان معرفی شود گفت: این در حالی است که روش آشنایی با یک گفتمان شناخت از طریق ثمرات آن است و شهید رجب بیگی از شجره های طیبه انقلاب اسلامی است.

رئیس دفتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: شناخت دقیق این شهید بزرگوار موجب آشنایی ما با یک نسل خواهد شد چرا که این شهید از نسل مردانی است که در زمان پیروزی انقلاب اسلامی با پشت سر گذاشتن جریانات روشنفکری لیبرال و مارکسیست به یاری امام (ره) شتافتند.

وی ادامه داد: شهید رجب بیگی سر سلسله ایجاد یک جریان نخبگانی جدید در فضای کشور بود که امام با این نیروها توانست حملات ضد انقلاب را مهار و نیازهای فکری و رسانه ای انقلاب اسلامی را برطرف کند.

جلیلی تاکید کرد: شهید رجب بیگی از نظر علمی و رفتاری برای دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران یک نمونه به حساب می آمد. چرا که وی در زمینه های فراوانی از جمله روزنامه نگاری، طنز نویسی، فعالیت در جهاد سازندگی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نقش داشت.

وی تصریح کرد: تولید فرهنگی که امثال شهید رجب بیگی انجام دادند مهماتی بود که بسیاری از خط مقدم ها را راه می انداخت.

کد خبر 1423351

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha