عزت الله يوسفيان ملا، نايب رئيس كميسيون قضايي و حقوقي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" گفت : يكي از مسائل بسيار مهم در مساله افراد ربوده شده در سياست خارجي كشورمان، 4 ديپلماتي است كه 22 سال از اسارتشان در زندان هاي رژيم اشغالگر قدس مي گذرد و مي توان گفت كه اقدام عملي موثر و مداومي نيز در اين مدت براي آزادي آنان صورت نگرفته است و تنها در سالگرد اسارت آنان بيانيه اي صادر مي شود و ياد آنان را گرامي مي دارند ولي بعد از آن دوباره گرد فراموشي است كه بر پيگيري سرنوشت آنان مي نشيند.
وي افزود : انتظار ما اين بود كه از همان ابتدا جمعي مركب از وزارت امور خارجه، دفتر حقوق بشر و كميسيون امنيت ملي و قضايي اين مساله را در دستور كار دائمي تا رسيدن به نتيجه نهايي قرار دهند و براي رهايي اين 4 ديپلمات، تلاش دائمي و هميشگي داشته باشند نه اين كه اين فرزندان ايران به فراموشي سپرده شوند تا سالگرد آن فرا برسد.
يوسفيان تصريح كرد: رژيم غاصب صهيونيستي براي ران آراد (خلبان مفقود شده اسرائيلي) تلاش بسيار زياد و تبليغات رسانه اي فراواني انجام داده است و علي رغم باطل بودنشان، تعصب زيادي براي نيروهاي خود نشان مي دهند اما متاسفانه وزارت امور خارجه تا كنون اقدام چندان موثري براي روشن شدن سرنوشت اين 4 ديپلمات انجام نداده و اگر هم كارهايي انجام شده است اطلاع رساني مناسبي صورت نگرفته است.
نائب رئيس كميسيون حقوقي و قضايي با تاكيد بر فعاليت تمام دستگاه هاي ذيربط گفت: بايد مسئولان به اقدامات خود تسريع بخشيده و مطبوعات نيز تمام توان خود را براي پوشش اخبار مربوط به اين 4 تبعه ايراني را پوشش مناسب دهند و كميسيون هاي مجلس كه مرتبط با اين موضوع هستند نيز بايد پيگيري سرنوشت آنان را در دستور كار جدي و عملي خود قرار دهند.
وي افزود: ما نيز در كميسيون قضايي اين مساله را پيگيري خواهيم كرد و قطعا به مجامع بين لمللي دادخواست هايي براي پيگيري اين مساله خواهيم داد و همچنين ما بايد تا كنون به دادگاه بين المللي لاهه شكايت مي كرديم كه اگر تاكنون اين كار انجام نشده باشد در اسرع وقت اين كار را انجام خواهيم داد.
نظر شما