به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ بهمن پاک زاد در این رابطه اظهار داشت: در پی مراجعه یک نفر به ماموران کلانتری 14 خرم آباد مبنی زورگیری یک راننده خودرو و سه نفر دیگر با توجه به اهمیت موضوع تیمی متشکل از ماموران تجسس اطلاعات به اتفاق اکیپی از یگان امداد، با هماهنگی مقام قضایی به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی و تحقیقات گسترده و همه جانبه با راهنمایی شاکی، مخفیگاه و منزل متهمان را شناسایی کردند که در بازرسی انجام شده 5 نفر متهم را در خانه تیمی در حال استعمال مواد مخدر دستگیر کردند.
سرهنگ پاک زاد افزود: در بازرسی منزل متهمان همه اموال و اشیای مسروقه شاکی کشف و به مالباخته مسترد شد.
فرمانده انتظامی شهرستان خرم آباد در پایان با بیان اینکه سارقان به چگونگی سرقت و ضرب و شتم شاکی اعتراف کردند گفت: سارقان از افراد سابقه دار و حرفه ای هستند که با پرونده متشکله برای سیر مراحل قانونی به یگان انتظامی استان به منظور تحقیقات تکمیلی و کشف سرقت های احتمالی از آنان منتقل شدند.


نظر شما