پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۳۰

قادری خبر داد:

79 شکارچی متخلف توسط محیط بانان کردستان دستگیر شدند

79 شکارچی متخلف توسط محیط بانان کردستان دستگیر شدند

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان از دستگیری 79 متخلف توسط محیط بانان استان کردستان در نیمه نخست سال جاری خبر داد.

ناصح قادری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ماموران گشت مناطق حفاظت شده استان کردستان در شش ماه نخست سال جاری موفق به دستگیری 64 شکارچی متخلف و 16 متخلف تخریب عرصه های طبیعی شدند.

وی با اشاره به اینکه در این مدت محیط بانان توانستند لاشه یک راس کل وحشی را در منطقه حفاظت شده بدر و پریشان واقع در شهرستان قروه از شکارچیان کشف کنند، گفت: در نیمه نخست سال جاری محیط بانان تلاشگر توانستند 718 قطعه ماهی، 34 قطعه جسد پرنده و 41 قطعه پرنده زنده را متخلفین کشف و ضبط کنند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کردستان افزود: این اداره کل با قاطعیت با متخلفین برخورد می کند و تمامی متخلفین شکار، صید و تخریب عرصه های زیست محیطی که در مدت یاد شده به منابع ملی تعدی کردند پس از تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی داده می شوند.

قادری با بیان این مطلب که در آغاز فصل سرما هستیم و احتمال می رود که وحوش به مزارع و آبادی ها نزدیک شوند، گفت: از تمامی هم استانی ها تقاضا داریم تا همچون همیشه یاور محیط زیست بوده و حیات وحش که در اثر گرسنگی و یا بی آبی به آنان پناه می برند را مورد عطوفت انسانی و اسلامی قرار دهند.

وی در پایان با اشاره به تشدید اقدامات در راستای برخورد با افرادی که به هر نوعی قصد تخریب محیط زیست را دارند بیان کرد: یکی از نیازهای اصلی در راستای حفاظت از محیط زیست به مشارکت و همراهی مردم بستگی دارد که خوشبختانه این مهم در استان کردستان در حد مطلوب و شایسته ای انجام می شود.

کد خبر 1441091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha