پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۳۵

نادری در گفتگو با مهر:

تمام جاده های کردستان باز است/ تردد در گردنه ها با زنجیر چرخ

تمام جاده های کردستان باز است/ تردد در گردنه ها با زنجیر چرخ

سنندج - خبرگزاری مهر: فرمانده پلیس راه کردستان از باز بودن و تردد وسائل نقلیه تمامی جاده های اصلی و فرعی این استان خبر داد.

رمضان نادری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بارش برف طی شب گذشته در استان کردستان بیان کرد: علیرغم بارش برف در سراسر استان ولی هم اکنون تمامی جاده های اصلی و فرعی باز است و تردد در آنها امکان پذیر است.

وی ادامه داد: بیشترین میزان بارش مربوط به مسیر دیواندره - سقز است که در منطقه زرینه اوباتو بارش زیاد برف و یخ زدگی جاده باعث شد تا از نمک و ماسه پاشی برای تردد بهتر وسائل نقلیه استفاده شود و با تلاش نیروهای راهداری هم اکنون تردد در این مسیر نیز امکان پذیر است.

فرمانده پلیس راه استان کردستان یادآور شد: در حالی حاضر پلیس راه با همکاری اداره کل راه و ترابری و تیم های امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان در گردنه های صعب العبور مستقر شده و ضمن ارائه خدمت به رانندگان وسائل نقلیه در راستای تسهیل تردد در جاده های کردستان تلاش می کنند.

نادری با اشاره به گرم شدن دمای هوا در استان از صبح امروز تاکنون گفت: هم اکنون تنها در چندین گردنه استان و آن هم به دلیل یخ زدن جاده ها و برای ایمنی بیشتر به رانندگان توصیه می شود که از زنجیر چرخ استفاده کنند.

وی در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار مهر به وضعیت تصادفهای ثبت شده طی 24 ساعت اخیر در استان کردستان اشاره کرد و افزود: طی شبانه روز گذشته تنها یک مورد تصادف در استان روی داده است که متاسفانه بر اثر آن یک نفر کشته شد.

فرمانده پلیس راه استان کردستان اظهار داشت: در این حادثه که شب گذشته روی داد به دلیل عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی راننده پژو و سرعت زیاد، خودرو واژگون و با یک پیکان برخورد کرد که در نهایت راننده خودرو پژو کشته شد.

مدیر کل راه و ترابری استان کردستان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بارش برف و یخبندان در سطح محورهای این استان یادآور شد: هم اکنون تردد در همه مسیرها به صورت عادی در جریان است.

عطاالله قادری اظهار داشت: با وجود بارش شدید برف و یخبندان در تمامی محورهای اصلی، فرعی و روستایی خوشبختانه با تلاش و همت راهداران مستقر در مسیر عملیات برف روبی و نمک ‌پاشی انجام و هم ‌اکنون تردد به صورت عادی در جریان است.

وی در پایان به رانندگان وسائل نقلیه توصیه کرد تا با توجه به شرایط جوی درصورت امکان ضمن اجتناب از سفرهای غیرضروری، وسائط نقلیه خود را به تجهیزات زمستانی از جمله زنجیر چرخ مجهز کرده و با رعایت مقررات از وقوع هر گونه حادثه احتمالی جلوگیری کنند.

کد خبر 1455964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha