پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۳۴

شاهچراغی:

اسلام منهای ولایت، آمریکایی است/ تقدیر از استکبارستیزی لاریجانی

اسلام منهای ولایت، آمریکایی است/ تقدیر از استکبارستیزی لاریجانی

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تاکید بر اینکه اسلام منهای ولایت، آمریکایی است گفت: هم اکنون وحدت میان مردم و مسئولان از ضرورت های جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به استان سمنان آیت الله شاهچراغی نماینده ولی فقیه و امام جمعه سمنان صبح امروز در دیدار فرهیختگان، فرهنگیان و منتخبان شهر سمنان که هم اکنون با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری است با اشاره به دهه ولایت گفت: ولایت اصل و اساس دین  و از پایه های مهم  اسلام به شمار می آید.

وی با بیان اینکه اسلام منهای ولایت همان اسلام آمریکایی است گفت: هم اکنون پرچم ولایت فقیه در دستان پرکفایت امام خمینی قرار دارد. ما معتقدیم نهاد ولایت یک نهاد حقوقی است و این گونه نیست که اگر ولی فقیه هم از دنیا رفت ولایت از بین رود. ولایت امری همیشگی و ابدی است.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تاکید بر اینکه وحدت مهمترین ضرورت در نظام جمهوری اسلامی است گفت: اگر می خواهیم در همه زمینه ها موفق شویم باید از تفرقه دوری کنیم و مسئولان کشورمان از سخن و عملی که بوی اختلاف می دهد پرهیز کنند.

شاهچراغی با بیان اینکه باید رضایت مردم در همه زمینه ها در دستور کار مسئولان قرار بگیرد گفت: مردم را باید راضی نگهداشت چرا که رضایت آنها ، رضایت خداست.

وی ادامه داد: رضایت مردم با خدمت صادقانه به دست می آید و ما مسئول هستیم که مردم را راضی نگهداریم.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تاکید بر اینکه تبعیت از مقام معظم رهبری از اوجب واجبات است گفت: هم اکنون مردم ما به این امر التزام دارند ولی باید این امر در آنها تقویت شود.

وی به تقدیر از مواضع رئیس مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: آقای لاریجانی از خاندان اصیل علم است و به همین جهت به ایشان ارادت دارم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه موضع گیری های لاریجانی در مجلس با استکبارستیزی همراه بوده است گفت: مهمترین ویژگی رئیس مجلس تبعیت از امام (ره)  و مقام معظم رهبری است.

کد خبر 1456575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha