پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۳۷

نجار:

سامانه جامع انتخابات در این دوره از انتخابات اجرایی می شود

سامانه جامع انتخابات در این دوره از انتخابات اجرایی می شود

وزیر کشور گفت: سامانه جامع انتخابات به عنوان بستری برای یکپارچگی همه فرآیندهای اجرایی انتخابات، در این دوره از انتخابات اجرایی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی محمد نجار در حاشیه جلسه شورای معاونین وزارت کشور بار دیگر بر اولویت آموزش کیفی مجریان انتخابات تاکید کرد.

وی با یادآوری اینکه در سطح کشور مجموعا قریب 700 هزار نفر برگزار کننده انتخابات خواهند بود اظهار داشت: مجموعه آموزش انتخابات کشور براساس آسیب شناسی دوره های گذشته به این جمع بندی رسید که دوره های آموزشی با دو رویکرد فناوری اطلاعات و کیفی سازی روش های اجرایی برگزار شود.

نجار با اشاره به جمع بندی سرفصل های آموزشی این دوره ها گفت: بخش اعظم دوره مرتبط با کار تخصصی فن آوری اطلاعات خواهد بود.

وی با بیان اینکه مجموعه فرایندها در سیستم رایانه ای جامع و مبتنی بر قانون و مقررات انتخابات یکپارچه خواهد بود تصریح کرد: هر چقدر آشنایی مجریان انتخابات با قوانین انتخابات کیفی تر باشد روند آموزش مجموعه مورد نظر در استانها عمیق تر خواهد بود.

وزیر کشور با اشاره به سفرهای استانی در رابطه با آموزش مجریان انتخابات تصریح کرد: با انجام این سفرها همه امکانات و زمینه ها را برای آموزش مربیان در استانها فراهم می کنیم.

نجار در پایان افزود: پس از اتمام این دوره ها اطلاعات مربیان در بانک جامع آموزش ستاد انتخابات ثبت خواهد شد و این افراد برای انتخابات آتی، مربیان آموزشی در استانهای خود خواهند بود .
 

کد خبر 1456687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha