پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۲۸

اخلی:

هنرمندان گلستان در سطح ملی و بین المللی درخشیدند

هنرمندان گلستان در سطح ملی و بین المللی درخشیدند

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون اداری و مالی فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان از درخشش هنرمنان استان در سطح ملی و بین المللی در رقابتهای مختلف فرهنگی و هنری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، صفرعلی اخلی صبح شنبه در جشن بزرگ خانواده فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان در تالار فخرالدین اسعد گرگانی افزود: فهم غدیر، مشکل تز فهم قربان است.

وی با یاد کرد حضرت امام خمینی(ره) و تاثیر انقلاب اسلامی بر اندیشه ها گفت: انسان های معاصر حضرت امام خمینی (ره) و نهضت اسلامی باید حاملان توامان قربان و غدیر باشند و پیام آن را به آیندگان برسانند.
 
اخلی پاسخگویی به سه سئوال چه بودیم و چه هستیم و چه خواهیم شد را برای بازشناسی عزتی که حضرت امام خمینی(ره) به همه ما اعطا کرد روشنگر دانست.
 
وی با اشاره به موفقیت های پی در پی هنرمندان گلستان در مجامع مختلف ملی و بین المللی و توفیق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری مطلوب برنامه ها عنوان کرد: همه توفیقات را مدیون همدلی همکاران و همراهی خانواده صبور و همدل آنانیم.
کد خبر 1457836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha