به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله العظمی عبدالله جوادی آملی پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار با علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه که در مرکز علوم وحیانی اثراء حاضر شد در سخنانی با بیان اینکه شناخت راه های باطل سخت تر از حق است، افزود: باطل راه علمی و روشنی ندارد لذا باید در این راستا ارزیابی مناسبی داشت.
وی اظهار داشت: باید با خداوندی که رابطه کل هستی را هماهنگی کرده است رابطه ای نزدیک و ناگسستنی داشته باشیم.
مرجع تقلید بازی با حق را مهلک خواند و افزود: ریاکاری، دغل بازی، بیراهه و خلاف رفتن موجب از بین بردن دیگر کارهای شایسته است.
وی با تأکید بر عمل به تکلیف تصریح کرد: انسان همواره باید به گونه ای عمل کند که در نزد پروردگار خود روسفید باشد.
این مفسر بزرگ قرآن ادامه داد: به ما سفارش شده است که اگر جنگی شد مردانه بایستیم اما اگر کسی به ما حمله نکرد آن زمان نیز مردانه سر جای خود قرار گیریم.
جوادی آملی گفت: باید به گونه ای رفتار کرد تا دشمنان نسبت به ما احساس سنگینی کند و بفهمد که نمی توان با ما درافتند که این امر نیز به اتحاد و همبستگی داخلی بر می گردد.
این مرجع تقلید با انتقاد از مواضع دولت ترکیه در قبال تحولات منطقه اظهار داشت: چه حادثه ای اتفاق افتاده که این کشور به خود اجازه چنین اظهار نظری می دهد که یک کشور مسلمان باید لائیک شود.
جوادی آملی با بیان اینکه کل کشور باید زیر پوشش دین قرار گیرد، افزود: ایران و ایرانی استعدادهای فراوانی دارند که این استعدادها باید رهبری شوند.
نظر شما