پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۲۷

50 هزار نفر از محل موقوفات عید غدیرخم در یزد اطعام شدند

50 هزار نفر از محل موقوفات عید غدیرخم در یزد اطعام شدند

یزد - خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد گفت: 50 هزار نفر از محل موقوفات عید غدیر خم در یزد اطعام شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر،‌ حجت الاسلام محمدمهدی حاتمی اظهار داشت: واقفان استان دارالعباده یزد هر سال در عید غدیرخم به اطعام 50 هزار نفر می پردازد.

وی اجرای نیات واقفین را از مهمترین اهداف این مراسم بیان کرد و افزود: 114 موقوفه عید غدیر در استان یزد وجود دارد که هر سال با اجرای برنامه های مختلف مذهبی در قالب جشنهای عید غدیر به اطعام مردم می پردازند.

وی از باغ موقوفه استاد علی اکبر منشاد به عنوان یکی از موقوفه های شاخص در عید غدیر نام برد و گفت: این موقوفه دارای مساحتی بیش از دو هزار مترمربع است که امسال در عید غدیر خم با برپایی جشن به اطعام سه هزار نفر از اهالی منشاد و شهرستان مهریز پرداخته است که همگی در راستای نیت واقف بوده است.

حاتمی از دیگر موقوفه های عیدغدیر را ناظم التجار، علاقه مند، محمد خراط و ابوالقاسم رشتی عنوان کرد و ادامه داد: هر سال این موقوفات در راستای اجرای نیات واقفین خود به برپایی جشن های عید غدیر و پذیرایی و اطعام اقشار مختلف مردم می پردازند.

کد خبر 1463376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha