پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۳۲

سرهنگ محتشمی:

18 هزار و 108 لوح فشرده غیرمجاز در قزوین کشف شد

18 هزار و 108  لوح فشرده غیرمجاز در قزوین کشف شد

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین از کشف 18 هزار و 108 حلقه لوح فشرده غیرمجاز در قزوین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ رضا محتشمی اظهارداشت: ماموران پلیس امنیت عمومی قزوین روز گذشته از تهیه و توزیع لوح فشرده و تجهیزات ماهواره ای به صورت اینترنتی توسط یک گروه سه نفره در منزل و مغازه مطلع و موضوع را بررسی و در دستور کار خود قرار دادند.
 
وی افزود: ماموران پس از تحقیق و اطمینان از صحت خبر با هماهنگی قضایی از منزل و مغازه متهمان بازرسی و تعداد 17 هزار و 750 حلقه لوح فشرده مبتذل و مستهجن کشف و ضبط کردند.
 
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین تصریح کرد: در این اقدام یک دستگاه لب تاپ، پنج دستگاه کیس حاوی موارد ممنوعه، سه دستگاه رسیور، شش دستگاه ال ان بی و چهار دستگاه تکثیر عمده سی دی کشف و با تعطیلی واحد صنفی، هر سه متهم دستگیر شدند.
 
سرهنگ محتشمی یادآور شد: همچنین این ماموران در اقدام دیگری، از دو واحد صنفی بازرسی و تعداد 358 حلقه لوح فشرده غیرمجاز و یک دستگاه کیس حاوی عکس و فیلم مبتذل و مستهجن کشف وضبط کردند.
 
وی گفت: همچنین روز گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین از تهیه مواد مخدر و فروش آن توسط فردی در استان مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
 
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین اظهارداشت: ماموران پس از بررسی و اطمینان از صحت خبر ضمن شناسایی متهم در یک اقدام پلیسی متهم را به همراه همسر و فرزندش که در پوشش خانواده با یک دستگاه پراید در شهرستان البرز اقدام به حمل مواد می کرد دستگیر کردند.
 
وی تصریح کرد: در بازرسی از خودرو مقدار 350 گرم ماده مخدر کراک کشف و ضبط کردند.
 
 
کد خبر 1467229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha