آیت الله محمد رضا ناصری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اخلاق رقابت سیاسی در نظام اسلامی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: مجلس در نظام جمهوری اسلامی در راس امور بوده و نمایندگان مجلس نباید به خاطر منافع حزبی و جناحی جایگاه مجلس شورای اسلامی را مخدوش کنند.
وی با مثبت ارزیابی کردن فعالیت مجلس در دوره های مختلف در زمینه قانون گذاری گفت: اگر نمایندگان مجلس در زمینه نظارت بر عملکرد دیگر قوا نیز بخواهند کارنامه قابل قبولی ارائه کنند، باید حساسیت های حزبی و گروهی را کنار گذاشته و مشکلات پیش روی این قسمت از کارکرد مجلس را برطرف نمایند.
امام جمعه یزد مجلس را امانت دار مردم دانست و گفت: نمایندگان از سوی مردم در مجلس شورای اسلامی حضور می یابند که منویات آنها را دنبال کنند و چنانچه نماینده ای این امانت را حفظ نکند به رای مردم بی احترامی کرده و امانت را پاس نداشته است.
وی به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره و تاکید کرد: کاندیداهای فعال در این عرصه باید بر اساس اخلاق و تقوای اسلامی با هم رقابت کنند.
آیت الله ناصری افزود: نامزدها اگر در خود توانایی خاصی می کنند، با صداقت در این میران حاضر شوند و از طرح سخنان و وعده های بی اساس بپرهیزند.
وی تصریح کرد: چنانچه کاندیداها وعده خلاف واقع داده و رای بیاورند حسن نیت نداشته و حضورشان در مجلس برای مردم و کشور نتیجه بخش نخواهد بود و اگر موفق به جلب رای و نمایندگی مجلس نشوند، خسرالدنیا و الاخره خواهند بود.
نماینده ولی فقیه در استان یزد بر رعایت تقوی در فعالیت های انتخاباتی تاکید کرد و گفت: شرع به ما اجاره نمی دهد که با تخریب و منکوب کردن دیگران به سمت و جایگاهی برسیم.
نظر شما