ابوالقاسم نوری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پس از تشکیل ستاد سرمایه گذاری خارجی در وزارت اقتصادی و دارایی هم اکنون این ستاد در حال برنامه ریزی برای برگزاری همایش سرمایه گذاری خارجی در استان است.
وی اظهارداشت: این همایش حداقل با حضور 60 سرمایه گذار خارجی و سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج و همچنین 700 سرمایه گذار موثر داخلی برگزار می شود.
دبیر مرکز خدمات سرمایه گذاری خارجی استان با اشاره به اینکه برای برگزاری این همایش حداقل باید 100 طرح معرفی شود، گفت: تاکنون 150 طرح مطالعه و به سازمان سرمایه گذاری ارسال شده تا به لحاظ فنی بررسی شوند.
وی تاکید کرد: برای سرمایه گذاری باید به دو مقوله مهم یکی طرح های مناسب و قابل اجرا و دیگری معرفی امکانات و مزیت ها بالقوه و بالفعل استان توجه شود.
نوری گفت: برای شفاف سازی فضای کسب و کار و زمینه سازی برای حضور سرمایه گذاران خارجی و داخلی در استان باید مقررات دست و پاگیر در سازمان های مختلف حذف و بر جاذبه ها اضافه شود.
وی همچنین با بیان اینکه بر اساس گزارش دو سالانه کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد، گیلان طی سال 88 در سکوی نخست جذب سرمایه گذاری های مستقیم خارجی ایستاد بر ضرورت معرفی بیشترجاذبه های سرمایه گذاری استان در دنیا تاکید کرد.
رئیس سازمان اقتصاد و دارایی گیلان افزود: در حال حاضر سرمایه گذارانی از کشور های ژاپن، چین، سوئیس در عرصه های تولید سیگار، تجهیزات ضد انفجار پالایشگاهی، سیلندر چاپ و تولید انواع ماشین آلات به ویژه آرد سازی در استان مشارکت دارند.
وی گفت: با توجه به امکانات بالقوه ای که در گیلان وجود دارد این استان هنوز خیلی با واقعیت های شایسته و بایسته فاصله دارد تا از تمامی بخش ها و منابع خود استفاده کند.
نوری ادامه داد: علاوه بر این شرکت های از کشور ترکیه، چین و سایر کشورها برای سرمایه گذاری در زمینه های بازیافت زباله، بازیافت کاغذ و مقوا، ریلی و صنعت سیمان اعلام آمادگی کردند و کارشناسنان در حال بررسی پیشنهاد آنان هستند.
نظر شما