پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۱۰

محمدی:

اصلاح طلب هستم ولی مستقل کاندیدا می شوم

اصلاح طلب هستم ولی مستقل کاندیدا می شوم

نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس هشتم هدف خود را از شرکت در انتخابات مجلس نهم خدمت به ملت ایران دانست و افزود: اصلاح طلب هستم ولی مستقل در این دوره از انتخابات شرکت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال محمدی نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس هشتم که امروز سه شنبه برای ثبت نام در انتخابات مجلس نهم به ستاد ثبت نامی که در ستاد انتخابات کشور مستقر است، آمده بود، هدف خود را از نامزدی در انتخابات مجلس نهم، خدمت به ملت ایران عنوان کرد و افزود: من به عنوان یک اصلاح طلب مستقل در انتخابات شرکت خواهم کرد.

وی با بیان اینکه نماینده ای از حزب مردم سالاری در جلسه شورای هماهنگی اصلاحات شرکت کرده و آنها اعلام کرده اند هرکه می خواهد کاندیدای مجلس نهم شود با تابلوی اصلاحات کاندیدا نشود، گفت:به صورت مستقل کاندیدا می شوم.

کد خبر 1494800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha