اصغر کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: طرح جمع آوری کمپهای غیرمجاز اعتیاد بر اساس تصمیم گیری مسئولان شهرستان به دلیل بروز وقایع و موارد غیرانسانی در برخی از این مراکز در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده هم اکنون 30 کمپ غیرمجاز در این شهرستان در حال فعالیت است که از این میزان با همکاری مسئولان قضایی و انتظامی حدود 14 کمپ طی هفته گذشته جمع آوری و پلمپ شد.
این مسئول عنوان کرد: حدود 120 معتاد در این مراکز نگهداری می شدند که پس از تجمیع به مراکز مجاز منتقل شدند.
وجود 14 کمپ مجاز در شهریار
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص تعداد کمپهای مجاز در این شهرستان اعلام کرد: هم اکنون 14 کمپ مجاز در این شهرستان فعالیت می کنند که حدود پنج کمپ دارای مجوز رسمی از اداره بهزیستی، پنج کمپ در مرحله نهایی کسب مجوز و چهار کمپ با موارد مشروط در حال اخذ مجوز هستند.
کرمی خواستار توجه شهروندان در خصوص مراجعه به کمپهای مجاز شد و بیان کرد: ضروری است بیمارانی که برای ترک اعتیاد به این مراکز مراجعه می کنند، پس از آگاهی از داشتن مجوز از سوی بهزیستی شهرستان به این امر اقدام کنند.
وی در پایان از همکاری مطلوب دستگاه قضایی و انتظامی در این خصوص قدردانی کرد.
نظر شما