پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۹:۱۰

پنج پروژه زیربنایی در میاندرود افتتاح شد

پنج پروژه زیربنایی در میاندرود افتتاح شد

میاندرود - خبرگزاری مهر: پنج پروژه عمرانی، کشاورزی، صنعتی و ورزشی در میاندرود همزمان با دومین روز دهه فجر افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سالن ورزشی المپیک بادله در زمینی به مساحت دو هزار و 640 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 300 میلیون تومان افتتاح شد.

از مزایای این سالن چمن مصنوعی هلندی آن و کانال کشی لایه زیرین چمن بوده که در هنگام بارندگی مشکلی برای استفاده نخواهد داشت.

افتتاح مدیریت ساختمان جهاد کشاورزی میاندرود با معارفه رسمی شبیرموسوی با حضور عظیمی مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران صورت پذیرفت.

فاز اول پروژه اصلاح ساختار و توسعه شالیکوبی اسلام آباد یکی دیگر از پروژه های بزرگ منطقه هم با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان آغاز به کار کرد.

از مزایای این کارخانه کاهش هدر رفت و بالارفتن بهره وری است که با تکمیل فازهای بعدی هدر رفت در مراحل پوسته زدایی و بوجاری به صفر خواهد رسید.

پروژه بزرگ سردخانه سورتینگ مهر دشت میاندرود که یکی از بزرگترین پروژه های صنعتی استان است با حضور هاشم پور مدیر کل صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.

این واحد صنعتی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان و با ذخیره انبار سرد کوتاه مدت 100 تن و همچنین انبار ذخیره بلند مدت 200 تن به بهره برداری رسید.

کد خبر 1523855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha