به گزارش خبرنگار مهر، دیدار دو تیم بسکتبال ذوب آهن و شهرداری گرگان در چارچوب رقابتهای هفته بیستم لیگ برتر بسکتبال با برتری ذوب آهن به پایان رسید.
این دیدار که به میزبانی ذوبآهن و در ورزشگاه ملت اصفهان برگزار شد، برای تیم بحران زده ذوبآهن از اهمیت بسیاری برخوردار بود بنابراین طلاییپوشان به دنبال کسب امتیاز از این مسابقه بودند.
اگرچه تیم بسکتبال ذوب آهن در این دیدار برخی بازیکنان خود را در اختیار نداشت اما در نهایت با نتیجه ۶۸ بر ۶۰ برابر حریف سرسخت گرگانی خود پیروز شد.
ذوب آهن در این دیدار، بازی را خوب شروع کرد و در کوارتر اول با نتیجه ۲۲ بر ۱۳ پیروز شود تا گام بلندی برای کسب پیروزی در این دیدار بردارد. ذوبآهنی ها در کوارتر دوم هرچند ۱۰ بر ۸ شکست خوردند اما در پایان نیمه اول با نتیجه ۳۰ بر ۲۳ پیروز شدند.
شاگردان فرزاد کوهیان نیمه دوم را نیز همانند نیمه اول خوب شروع کردند و با نتیجه ۲۰ بر ۱۵ پیروز شدند تا در پایان کوارتر سوم نتیجه ۵۰ بر ۳۸ باشد؛ در کوارتر چهارم نیز هرچند شهرداری گرگان با نتیجه ۱۸ بر ۲۲ پیروز شد اما این اختلاف نیز چاره ساز نبود تا ذوب آهن در نهایت با نتیجه ۶۸ بر ۶۰ پیروز شود.
حواشی دیدار ذوب آهن و شهرداری گرگان
با توجه به اینکه این دیدار همزمان با دیدارهای فوتسال و فوتبال در اصفهان برگزار شده بود، استقلال اندکی از این مسابقه از سوی هواداران به عمل آورده بود.
عوامل اجرایی و مسئولان برگزاری مسابقه نیز ترجیح داده بودند برای تماشای دیدار تیمهای فوتبال ذوبآهن و شاهین بوشهر به ورزشگاه فولادشهر اصفهان عازم شوند.
آرن داودی، بازیکن ملی پوش تیم بسکتبال ذوب آهن که به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش در تمرینات و بازیهای این تیم شرکت نمیکند از ابتدای این دیدار در سکوی تماشاگران حضور داشت و به تماشای بازی هم تیمی های خود نشسته بود.
حدود ۲۰ نفر از تماشاگران در نیمه دوم علاوه بر تشویق کوهیان، سرمربی تیم ذوب آهن و محمدرضا اکبری بازیکن این تیم، به تشویق آرن داودی و اوشین ساهاکیان نیز پرداختند.
اوشین ساهاکیان کاپیتان ذوب آهن هم که به دلیل عدم پرداخت حق و حقوقش در قهر به سر می برد به نظر می رسید ترجیح داده در خانه بماند و تا پایان نیمه اول خبری از وی نبود، اما این بازیکن هم در نیمه دوم به سالن بازی آمد و در کنار آرن داودی به تماشای بازی نشست.
نظر شما