به گزارش خبرگزاری مهر، متهمی که توسط ماموران کلانتری 18 کرمانشاه دستگیر شده بود، از 9 فقره سرقت سیم برق پرده برداشت.
در پی وقوع چند فقره سرقت سیم برق در محدوده استحفاظی کلانتری 18 کرمانشاه، پیگیری موضوع و دستگیری سارق با حساسیت ویژه ای در دستور کار ماموران کلانتری قرار گرفت.
سرانجام پس از مدتی کار اطلاعاتی حساب شده و با استفاده از اطلاعات کسب شده از منابع خبری متهم پرونده شناسایی شده و شب گذشته در اقدامی غافلگیرانه در یکی از مناطق حاشیه ای شهر کرمانشاه دستگیر گردید .
متهم که در بازرسیهای انجام شده از منزلش مقادیری سیم برق مسروقه نیز کشف شده بود، در تحقیقات اولیه بعمل آمده در کلانتری از 9 فقره سرقت سیم برق با همکاری 2 نفر از دوستانش پرده برداشت.
براساس این گزارش، متهم با دستور مقام قضایی جهت ادامه تحقیقات تحویل پلیس آگاهی شد.
تصادف خونین نیسان و مینی بوس در کرمانشاه
برخورد یک دستگاه وانت نیسان با یک دستگاه مینی بوس مسافربری در محور کرمانشاه به روانسر، 2 کشته و 20 زخمی به جا گذاشت.
با اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره تصادف منجر به جرح در محور کرمانشاه به روانسر در محدوده استحفاظی پاسگاه "قزانچی" کرمانشاه، بلافاصله ماموران پاسگاه جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
با حضور ماموران در محل مشاهده شد، یک دستگاه وانت نیسان به دلایلی با یک دستگاه مینی بوس مسافربری برخورد کرده است و در اثر این حادثه راننده و سرنشین نیسان به همراه 20 نفر از سرنشینان مینی بوس مجروح شده اند.
این گزارش می افزاید، مصدومان حادثه توسط چند تیم اعزامی از مرکز فوریتهای پزشکی به مراکز درمانی اعزام شدند اما پیگیریهای بعدی ماموران حاکی از آن بود، 2 نفر از مسافران مینی بوس که عبارتند از 2 مرد 70 و 41 ساله بعلت شدت جراحات وارده فوت کرده اند.
سایر مصدومان حادثه در تعدادی از مراکز درمانی شهر کرمانشاه بستری بوده و تحت درمان و مراقبتهای پزشکی قرار دارند.
این گزارش حاکی از آن است ، طی 24 ساعت گذشته و در سایر حوادث رانندگی رخ داده در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه ، 27 نفر دیگر نیز زخمی شده و روانه مراکز درمانی شدند .
نظر شما