به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" احمد زرگر دبير ستاد احيا امر به معروف و نهي از منكر گفت : ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر در هر وزارتخانه و ارگان يك شورا از همان ارگان دارد و همكاري بسيار خوبي هم از طرف آنان با ستاد صورت ميگيرد، ولي بودجه و امكانات كم موانعي را براي ما ايجاد كرده است.
وي با بيان اين مطلب كه بودجه ستاد از يك سازمان كوچك در يك روز كمتر است، افزود : با اين حال ستاد توفيقات خوبي داشته به شكلي كه ذهنيتي كه الان در مردم در مورد امر به معروف و نهي از منكر وجود دارد بسيار بهتر از 10 سال گذشته است و با اين حال شرمنده رهبري و مردم هستيم چرا كه براي احياي اين فريضه بايد شب و روز زحمت كشيد.
دبير ستاد احياء امر به معروف و نهي از منكر تصريح كرد : از جمله كارهاي ستاد شوراي امر به معروف و نهي از منكر در حوزه مسئولان است كه توفيقات خوبي داشته و ما خبر داريم كه به شكل خصوصي برخي از بزرگان توسط برخي بزرگان ديگر امر به معروف شده اند ضمن اين كه بولتنهايي براي مسئولان در اين مورد تهيه شده كه مرتب ارسال مي شود و قصد داريم براي خانواده ها و فرزندان مسئولان نيز چنين كاري را انجام دهيم.
وي با اشاره به لزوم قانونمند شدن فريضه امر به معروف و نهي از منكر گفت : لزوم قانونمند شدن اين فريضه در جامعه از ابتدا حس مي شد كه معاونت حقوقي دولت پس از عدم انجام اين كار توسط وزارت ارشاد، لايحه اي در اين مورد تنظيم كرد كه البته اين لايحه بدون مشورت با ستاد احيا تنظيم شده بود كه بسيار ناقص بود و ما در جلسات متعدد نظريات خود را اعلام كرديم و موارد زيادي از آن تصويب شد و تنها نوع تشكيلات اداري آن به تصويب نرسيده است و طبيعي است كه اگر اين دستگاه وزارتخانه باشد بهتر ميتواند عمل كند ولي بايد به گونه اي باشد كه اين وزارتخانه بر دستگاه هاي ديگر اشراف داشته باشد و بتواند اين فريضه را به شكل مناسب انجام دهد.
دبير ستاد احيا امر به معروف و نهي از منكر در اين كنفرانس خبري اسامي روزهاي هفته امر به معروف و نهي از منكر كه با توجه به نامگذاري امسال به نام سال پاسخگويي است را به اين شرح اعلام كرد : روز اول : وحدت ديني و پاسخگويي به قيام عاشورا؛ روز دوم : احياء ارزش هاي ديني و پاسخگويي به امامت و ولايت؛ روز سوم : پايداري ديني و پاسخگويي به حضرت سجاد؛ روز چهارم غيرت ديني و پاسخگويي به حضرت ابوالفضل؛ روز پنجم عفت و كرامت ديني و پاسخگويي به حضرت زينب؛ روز ششم معرفت ديني و پاسخگويي به حضرت علي اكبر و روز هفتم مردمسالاري ديني و پاسخگويي به شهداي كربلا.
زرگر تصريح كرد : در اين هفته همايش هاي مختلف و برنامه تجليل از دستگاه هاي مرتبط با اين فريضه و خانواده هاي ايثارگران اين فريضه و سركشي از آنان برگزار خواهد شد و ديداري نيز به منظور گرفتن رهنمودهاي علما و مراجع معظم تقليد از اين بزرگواران توسط اعضاي مركزي اين ستاد صورت مي گيرد.
نظر شما