پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ بهمن ۱۳۸۳، ۱۸:۴۹

وزير اطلاعات پاكستان:

پاكستان هرگونه گم شدن تجهيزات اتمي را تكذيب مي كند// اسلام آباد يك قدرت اتمي است

پاكستان مفقودشدن 16 سيلندر گاز اورانيوم هگزافلورايد از آزمايشگاههاي هسته اي خود را تكذيب كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اينترنتي webindia123، شيخ رشيد احمد وزير اطلاعات پاكستان در يك شبكه خصوصي تلويزيوني گفت كه اين ادعاها كاملاً غير واقعي است بخاطر اينكه مكانيسم و مهارت لازم براي كنترل تجهيزات هسته اي پاكستان، وجود دارد.

احمد گفت: چيزي بصورت مخفيانه از آزمايشگاه بيرون برده نشده است و ما حقايقي داريم كه اين ادعاي ما را ثابت مي كند و اين گزارش اشتباه و گمراه كننده است.

وي گفت: پاكستان عبدالقديرخان دانشمند اتمي خود را به هيچ كشوري براي بازجوئي تحويل نخواهد داد و هرگونه دسترسي به وي را رد مي كند.

همچنين اين مقام پاكستاني گفت: اسلام آباد يك قدرت اتمي است كه اين مساله اعلام شده است و اين كشور با هيچ گونه فشاري براي كاهش برنامه هاي هسته اي خود مواجه نبوده است و ما با آژانس بين المللي انرژي اتمي و ساير ارگانهاي مربوطه  در خصوص تكثير سلاحهاي هسته اي در تماس هستيم.

لازم به ذكر است كه اين سخنان وزير اطلاعات پاكستان در زماني مطرح مي شود كه مجله تايم روز يكشنبه گزارش داد كه سيلندرهاي گازهگزافلورايد كه يكي از وسايل اصلي در غني سازي اورانيوم مي باشد از آزمايشگاه تحقيقات خان كه يكي از آزمايشگاههاي اصلي اتمي پاكستان مي باشد، مفقود گرديده است.

آمريكا با استفاده از رسانه هاي جمعي تاكنون با هجوم تبليغاتي خود سعي كرده است تا پاكستان را تحت فشار قرار دهد و آن كشور را متهم كرده است كه عبدالقديرخان تجهيزات اتمي به ايران، ليبي و كره شمالي فروخته است.

کد خبر 155931

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha